search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Utbildningssamordnare

FörvaltningTekniska kontoret
ArbetsplatsFastighet/Verksamhetsservice
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
TillträdesdagEnl. ö.k.
Sista ansökningsdag2019-05-26
Referensnr19-55-0057
Publicerad2019-05-07
Förvaltning
Tekniska kontoret
Arbetsplats
Fastighet/Verksamhetsservice
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enl. ö.k.
Sista ansökningsdag
2019-05-26
Referensnr
19-55-0057
Publicerad
2019-05-07

Arbetsplatsbeskrivning
Verksamhetsservice ingår i Fastighetsavdelningen på Tekniska Kontoret och omfattas av drygt 300 tjänster uppdelat på Städservice, Budcentral/Vaktmästeri, Reception samt Kafé och konferens.
För att möta framtidens utmaningar vill vi utöka satsningen på kompetensutveckling inom verksamheten. Till en nyetablerad tjänst som utbildningssamordnare söker vi dig som gillar att arbeta både strategiskt och operativt med kompetensutveckling för att möta gällande krav på yrkeskunskap, språk och bemötande.

Arbetsuppgifter
I tjänsten som utbildningssamordnare deltar du både i utveckling, planering samt genomförande av utbildningar inom samtliga yrkesområden som omfattas av Verksamhetsservice på Tekniska Kontoret. Du samarbetar tät med handledaren på Städservice och ingår i ett gott gäng som strävar efter en VI-känsla och drivs av laganda.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har en god pedagogisk och projektledande förmåga och som trivs med att inspirera människor. Du gillar att arbeta resultatorienterat och målfokuserat samtidigt som du är en person som är utåtriktad, engagerad och har en god samarbetsförmåga.
En av dina största drivkrafter är att få andra att växa och utvecklas. Du trivs båda med att arbeta operativt och strategisk, och du är en god kommunikatör båda i tal och skrift
Många kontakter både inom Tekniska kontoret och andra förvaltningar kommer att vara din vardag varför din förmåga att samarbeta och lyssna på din omgivning är viktig. Jönköpings kommuns ambition är att markant öka takten i digitaliseringsarbetet så goda kunskaper inom digitalt lärande är önskvärt.

Erfarenhet av att planera och hålla utbildningar och workshops.
Kunskap och erfarenhet inom pedagogik och metodik.
Vana av att självständigt driva och leda projekt.
Goda kunskaper inom IT
Kunskap i digitalt lärande och filmproduktion är meriterande.
Önskvärt med kunskap och erfarenhet av arbete inom servicebranschen

Övrigt
Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:
Förutsättningar och vilja till delaktighet
Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling
Professionellt förhållningssätt och lyhördhet
Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete

Upplysningar
Verksamhetschef: Anne Lene J. Henning,   Tel. 036-10 52 65

Vision: Susanne Karlsson Bosevik,  Tel: 036-10 77 94
Kommunal: AnnCarlotte Lundin      Tel: 036-10 51 00

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Tekniska kontoret
Tekniska kontoret har ansvar för kommunens fasta egendom såsom fastigheter, mark, naturområden, parker, gator, vägar och anläggningar för vatten och avlopp. Vi har också ansvar för avfallshantering, hamnar och parkeringsverksamhet samt planering för kommunens bostads- och markförsörjning.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.