search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Speciallärare/specialpedagog

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsNyarpsskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
Tillträdesdag2019-08-12
Sista ansökningsdag2019-05-22
Referensnr19-60-1087
Publicerad2019-05-08
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Nyarpsskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
2019-08-12
Sista ansökningsdag
2019-05-22
Referensnr
19-60-1087
Publicerad
2019-05-08

Välkommen till oss på Nyarpsskolan!
Är det dags för dig att prova en ny arbetsplats?
Vill du ha roligt på jobbet?
Vill du nå ännu större framgångar i ditt arbete? 
Vill du ingå i ett välfungerande elevhälsoteam? 
Då ska du arbeta hos oss på Nyarpsskolan! Vi behöver nu en speciallärare/specialpedagog med engagemang och arbetsglädje till vår fina skola.

Nyarpsskolan är en F-6 skola med särskoleverksamhet. Vi stöttar och utvecklar cirka 300 elever. Skolan ligger inbäddad i ett lugnt och grönskande villaområde mitt i Bankeryd. Vi har nära till busshållplats och det är täta förbindelser in till Jönköping. Tillsammans är vi ca 44 personer på området. Vår skola tillhör Attarpsspåret. Ett spår med höga resultat, skickliga pedagoger och så klart fantastiska elever. Vi arbetar tillsammans utifrån grundskolans fyra ledord empati, intuition, ansträngning och avgränsning.

Det här får du arbeta med
Som speciallärare/specialpedagog arbetar du i grundskolan och grundsärskolan åk F-6. Tjänsten som speciallärare/specialpedagog på Nyarps skolområde innebär att du kommer arbeta i ett mycket nära samarbete med skolledning där dina tankar och erfarenheter är viktiga för oss. Så klart kommer du ingår i skolans elevhälsoteam. Tillsammans utvecklar vi vår skola!
I din arbetsuppgifter kan ingå undervisning på individ och gruppnivå, handledning av pedagoger samt att vara en aktiv aktör för att utveckla skolans specialpedagogiska arbete. Du ska ha en god arbetsrelation med  personal, skolledning, vårdnadshavare och andra aktörer. Som speciallärare/specialpedagog arbetar du med fokus på en tillgänglig lärmiljö för alla våra elever.

Kompetenskrav
Du är utbildad speciallärare eller specialpedagog och har goda kunskaper inom språk, läs-och skrivutveckling, matematik samt kunskap att driva arbetet kring tydliggörande pedagogik. Grundläggande IT-kompetens är ett krav. Har du erfarenhet av LOGOS och ITPA tycker vi det är meriterande. Som person är du både kommunikativ och flexibel. 
Arbetet ställer krav på engagemang och ett intresse för våra elever på Nyarp. Du sätter relationsbyggandet högt och är en förebild i det arbetet. Kreativitet är ett ledord för dig!

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar ansökan om belastningsregister här.

Rekrytering kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten kan komma att tas i anspråk av inlasad eller övertalig personal.

Vill du veta mer?
Marika Eskdahl, Rektor, 036-10 65 36
Anneli Wetter, Lärarförbundet, 036-10 29 25

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.