search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare 1-7

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsGräshagens skolområde
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
Tillträdesdag2019-08-12
Sista ansökningsdag2019-05-26
Referensnr19-60-1162
Publicerad2019-05-08
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Gräshagens skolområde
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
2019-08-12
Sista ansökningsdag
2019-05-26
Referensnr
19-60-1162
Publicerad
2019-05-08

Välkommen till Gräshagsskolan.
Gräshagsskolan är en F-6-skola i sydvästra delen av kommunen. Vår skola ligger i Jönköping med närhet till naturen vilket vi utnyttjar för lärande och lek.
På Gräshagsskolan går cirka 260 barn och elever från förskoleklass till årskurs 6. Vi har också två fritidshem, Sörgården och Norrgården med tillsammans cirka 150 barn. Runt alla dessa barn jobbar cirka 35 vuxna. Vi jobbar i arbetslag där vi har legitimerade lärare.

Det här får du arbeta med
Du kommer ingå i ett arbetslag som tillsammans har ansvar för att planera, genomföra och utvärdera verksamheten för en grupp barn. Du kommer att arbeta i ett elevnära uppdrag för att skapa goda förutsättningar för elever i behov av stöd.
Naturligtvis utgår du ifrån de styrdokument vi har och de behov och intressen som barnen visar. Du har alltid barnets bästa som mål. Du tillsammans med dina kollegor utvecklar verksamheten och arbetar kontinuerligt med systematiskt kvalitetsarbete för att utvecklas.

Vi söker dig...
Vi söker dig som har examen och legitimation som grundskollärare åk 1-7 alternativt lärare i grundskolan åk 4-6. Du är kommunikativ och har lätt att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du arbetar strategiskt för hög måluppfyllelse, trygghet och studiero. Vi ser gärna att du har kunskaper om och erfarenhet av barn i behov av särskilt stöd och lågaffektivt bemötande. 
Du förväntas ha vana och kunskap att hantera moderna IKT-verktyg. Grundläggande IT-kompetens är ett krav. Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Din förmåga att entusiasmera och engagera värderar vi högt, likaså flexibilitet.

Bra att veta
Bifoga gärna relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Länk till beställning av utdrag ur belastningsregistret
Var god ange referenser.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Rektor Kjell Andersson tel: 036-103840
Lärarförbundet Bo Johansson tel: 036-106384

Tjänsten kan komma att tas i anspråk av inlasad eller övertalig personal.

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.