search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Tekniker

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsUpptech
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
Tillträdesdag2019-08-15
Sista ansökningsdag2019-05-31
Referensnr19-60-1146
Publicerad2019-05-08
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Upptech
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
2019-08-15
Sista ansökningsdag
2019-05-31
Referensnr
19-60-1146
Publicerad
2019-05-08

Arbetsplatsbeskrivning
Upptech - Jönköpings Science Center, där naturvetenskap och teknik är samlat under samma tak. Här får hela familjen kreativa utmaningar bland interaktiva experiment och inspirerande miljöer. På Upptech finns en stark övertygelse om kopplingen mellan kroppens upplevelser och sinnenas lärande. Upptech är platsen för lekfullt lärande.

Upptech har, förutom sin besöksverksamhet, hand om Ekobussen, KomTek, NTA och Naturskolan, samt jobbar mycket med fortbildning för pedagoger. Upptech är en del av Jönköpings kommuns Utbildningsförvaltning, med ett övergripande syfte att stimulera intresser för Naturvetenskap och Teknik hos barn och Unga.

Arbetsuppgifter
Som tekniker på Upptech ansvarar du för experimenten i vår besökshall. Du är med från idé till färdigt experiment. Du är även ansvarig för en trä- och metallverkstad. Många besök innebär också slitage vilket genererar behov av underhåll. Det innebär att se till att det är ordning och reda, och att trasiga saker tas om hand. Du jobbar nära Uptech:s reception och konferensvärd där ni tillsammans skapar en god miljö för våra besökare.

Kompetenskrav
Du har avklarad gymnasieutbildning. Vi ser också att du är händig, mångsidig och logiskt lagd. Du har viss verkstadsvana och van att arbeta med olika material och tekniker, vi ser gärna att du har kunskaper i träslöjd, svets, el och IT. Goda kunskaper inom naturvetenskap, teknik och mekanik är meriterande.
Som person är du noggrann, kvalitétsmedveten och estetiskt intresserd. Du är kreativ och gillar problemlösning och utmaningar.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningen för detta dokument kan vara lång.

Här hittar du hur du kan göra din ansökan ur belastningsregistret.

Upplysningar
Adam Starck
036-106678
Fackliga representanter 

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.