search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Stödassistenter till Kärrhöksgatans gruppbostad

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsFunktionshinderomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-05-30
Referensnr19-70-0052
Publicerad2019-05-09
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Funktionshinderomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-05-30
Referensnr
19-70-0052
Publicerad
2019-05-09

Vilka är vi?
Kärrhöksgatan gruppbostad består av sju lägenheter i ett våningsplan. Boendet är beläget i stadsdelen Råslätt med bra bussförbindelser till centrala Jönköping. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp på cirka 20 personer och tillsammans med kollegor ansvarar du för planering och utveckling av verksamheten. Vi söker nu tre stödassistenter till vårt team.


Vad gör vi?
I rollen som Stödassistent kommer du att stötta den enskilde utifrån respekt för integritet och självbestämmande för individen. Dina arbetsuppgifter varierar beroende på de boendes olika behov och önskemål. Det innebär bland annat att stödja medarbetaren i olika aktiviteter, personlig omvårdnad och allt i ett hem förekommande sysslor såsom städ, tvätt och matlagning. Arbetet med medborgarna styrs utifrån den individuella genomförandeplanen. Dokumentation och läkemedelshantering är en del av arbetet. På kärrhöksgatans gruppboende ingår medicinsk omvårdnad i stor utsträckning.


Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har en utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av omvårdnadsarbete. Som person är du flexibel och ser möjligheter och lösningar i situationer du ställs inför. För dig är service och ett pedagogiskt förhållningssätt självklart! Du behåller lugnet i stressiga situationer och stävar efter ett kvalitativt arbete. Som person är du även lojal och har en empatisk förmåga. Vi lägger också stor vikt vid personlig lämplighet!


Vi erbjuder:
- Vi tillämpar individuell lönesättning baserat på arbetets komplexitet.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Betald semester från första anställningsåret.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Förmånscykel


Övrigt
Arbetstiden är förlagd till dag/kväll/helg samt jour.
Tjänsterna är tillsvidare och på heltid.
Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan!


Upplysningar
Agneta Nilsson, Enhetschef 036-105902
Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.