search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Två biträdande rektorer

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsGränna skolområde
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2019-08-01
Sista ansökningsdag2019-05-31
Referensnr19-60-1213
Publicerad2019-05-09
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Gränna skolområde
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2019-08-01
Sista ansökningsdag
2019-05-31
Referensnr
19-60-1213
Publicerad
2019-05-09

Det här är vi…
Gränna skolområde består av Ribbaskolan F-9 i Gränna och Kumlabyskolan F-6 på Visingsö. Här arbetar totalt 75 personer och 570 elever i åldrarna 6-16 år har sin skolgång hos oss. Våra skolor erbjuder fina, fräscha och ändamålsenliga lokaler och vi finns i en vacker och inspirerande miljö vid Vättern. Alla som arbetar på Gränna skolområde arbetar för elevens bästa. En positiv och trygg lärmiljö är viktig för oss och vi verkar tillsammans för en skola där vi för pedagogiska diskussioner och utvecklande samtal. Personalens kompetens och engagemang märks tydligt i det dagliga arbetet och när vi nu utvecklar skolan vidare. Vi strävar efter att vara en skola som vilar på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet.

Det här får du arbeta med
Nu söker vi två biträdande rektorer till Gränna skolområdes nya ledningsteam! Det innebär att du tillsammans med rektor får stora möjligheter att påverka och bygga vidare på skolområdets utveckling och ledarskap. Vår ena biträdande rektor kommer arbeta med årskurserna F-6 på Ribbaskolan och Kumlabyskolan. Vår andra biträdande rektor kommer arbeta med årskurserna 7-9.

I uppdraget ingår att tillsammans med skolledning och medarbetare driva, utveckla och följa upp det pedagogiska arbetet. Du kommer vara en viktig del av det operativa, dagliga arbetet i grundskolan. Vi vill att du brinner för utvecklingsfrågor då skolutveckling är en viktig del av ditt arbete.

Vi söker…
Vi söker dig som har pedagogisk utbildning och erfarenhet av grundskola. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för utvecklings- och förändringsarbete. Du är en tydlig och positiv ledare som värdesätter och uppmuntrar samarbete och god kommunikation. Du är prestigelös och kan både ge och ta och har lätt för att samarbeta. Vi ser ledarskapserfarenheter som meriterande.

Övrigt
Tjänsterna är visstidsanställning som biträdande rektor under tre år och du får tillsvidareanställning som pedagog. För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.  Länk till beställning av utdrag ur belastningsregister

Urval och intervjuer kommer ske löpande under annonstiden sök därför tjänsten redan idag!

Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer?
David Norrfjärd, chef grundskola, tel 036-106740
Pär Palmgren, rektor tel 036-106660
Våra fackliga företrädare når du via nedanstående länk

Länk: Fackliga företrädare

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.