search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Fritidspedagog/lärare i fritidshem

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsSanda Utbildningscentrum
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-05-24
Referensnr19-60-1206
Publicerad2019-05-10
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Sanda Utbildningscentrum
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-05-24
Referensnr
19-60-1206
Publicerad
2019-05-10


Vill du bli vår nya kollega på Sanda grundsärskola och vara en del av en engagerad och professionell personalstyrka som med glädje antar de utmaningar det innebär att verka i en framgångsrik skola?

Vilka är vi?
Sanda Utbildningscentrum i Huskvarna består av fyra olika skolformer; Sandagymnasiet, Sanda Gymnasiesärskola, Sanda Grundsärskola och Sanda Idrottshögstadium. Sanda Idrottscentrum är också en del av verksamheten där idrottsutbildning bedrivs på skoltid som en del av gymnasieutbildningen. Skolan har ca 1400 elever och ca 200 personal där våra gemensamma ledord är Glädje, Engagemang, Trygghet, Utmaning och Professionalism.

Vad gör vi?
Sanda grundsärskola erbjuder modern utbildning där elever utvecklas utifrån sina unika förutsättningar för att få de bästa förberedelserna inför framtiden. Vi arbetar för att ge våra elever en stimulerande skolgång och fritid, med utgångspunkt från deras individuella förutsättningar där vi tillsammans utvecklar hela individen för att nå deras mål.

Som fritidspedagog ingår du i ett arbetslag tillsammans med övriga fritidspedagoger/lärare i fritidshem. Tillsammans ansvarar arbetslaget för fritidshemmets/korttidstillsynens verksamhet, innehåll och samverkan med skolan där rastaktiviteter är en stor del.

Vem söker vi?
Dig som är utbildad fritidspedagog/behörig lärare i fritidshem. Det är en fördel om du har erfarenhet eller tidigare har haft kontakt med idrottens värld. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och det är meriterande om du har erfarenhet utav elever med särskilda behov.

Du är..
- Engagerad och har en god kommunikationsförmåga
- Skicklig på att skapa goda relationer med både barn och vuxna samt mån om att ge ett gott bemötande
- Tålmodig och flexibel
- Samarbetsvillig och ansvarsfull
- Positiv och lösningsfokuserad

Övrig information:
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Vid frågor kontakta:
Lena Cervin, rektor - 036-107688, lena.cervin@jonkoping.se
Åsa Grahn, biträdande rektor - 036-106291, asa.grahn@jonkoping.se
Magnus Jansson, fritidspedagog - magnus.jansson5@jonkoping.se
Weronica Lindblom, fritidspedagog - weronica.lindblom@jonkoping.se

Fackliga representanter

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.