search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare slöjd inrikting trä och metall

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsTalavidskolan SO
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
Tillträdesdag2019-08-12
Sista ansökningsdag2019-05-31
Referensnr19-60-1256
Publicerad2019-05-10
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Talavidskolan SO
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
2019-08-12
Sista ansökningsdag
2019-05-31
Referensnr
19-60-1256
Publicerad
2019-05-10

Välkommen till Talavidskolan!
Till Talavids skolområde söker vi nu en lärare med inriktning trä och -metallslöjd. Talavidskolan F-6 ligger i centrala delen av Jönköping med närhet till stadsliv såväl som natur och direkt anslutning till Vättern. Skolan har i dagsläget ca 400 elever och 5 fritidshem. På Talavidskolan månar vi om att alla ska trivas och göra sitt bästa efter egen förmåga.

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa i slöjd för årskurs 2-6. Arbetet innebär att planera, genomföra och utveckla det pedagogiska arbetet såväl enskilt som tillsammans med ett av skolans arbetslag. Tillsammans med vår andra slöjdlärare formar, utvecklar och driver du undervisningen i slöjd.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har lärarlegitimation, grundläggande IT-kompetens och är väl förtrogen med LGR 11. Du är en positiv person som ser möjligheter och bidrar till utveckling i arbetslaget och skolan. Du sätter elevernas kunskapsutveckling i fokus, har ett inkluderande förhållningsätt, är ansvarstagande, strukturerad och kvalitetsmedveten. Du har god samarbetsförmåga och är lösningsfokuserad i möten med elever, vårdnadshavare och kollegor. Vidare är du en tydlig ledare i klassrummet och en god förebild som möter varje elev utifrån dennes behov. Du ser kollegialt lärande som en framgångsfaktor och har lätt för att samarbeta med olika yrkeskompetenser. I tjänsten ingår även viss tid som resurspedagog på enheten.

Övrigt
I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Vi ser därför fram emot din ansökan så snart som möjligt.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Länk till belastningsregistret hittar du här.

Upplysningar
Åse Norman, rektor: 036-103922
Andreas Swenlert, bitr rektor: 036-108111
Mats Edvardsson, Lärarförbundet: 036-107485

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.