search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare fritidshem

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsTorpaskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
Tillträdesdag2019-08-12
Sista ansökningsdag2019-05-31
Referensnr19-60-1242
Publicerad2019-05-10
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Torpaskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
2019-08-12
Sista ansökningsdag
2019-05-31
Referensnr
19-60-1242
Publicerad
2019-05-10

Vi söker nu en ny medarbetare för arbete inom fritidshem i F-1.

Välkommen till Torpaskolan!
Torpa utbildningsenhet ligger i Jönköpings södra stadsdel. Skolan är en treparallellig skola från förskoleklass till årskurs 6 med ca. 460 elever. Vi är organiserade i åtta arbetslag där medarbetare av olika yrkeskategorier arbetar tillsammans med eleverna under skoltid och fritidstid. Till varje arbetslag hör ett fritidshem som är placerat i skolans lokaler. Hos oss arbetar idag närmare 75 personer i elevernas närhet och enhetens styrka är kompetenta och engagerade medarbetare. Vi har en hög måluppfyllelse, sätter kunskap och trygghet i centrum och lägger stor vikt vid värdegrundsfrågor.

Arbetsuppgifter
Du kommer att tillsammans med andra pedagoger ansvara för planering, genomförande och uppföljning av verksamheten med huvudfokus på fritidshemmet, men också i samverkan med lärarna och arbetslaget i övrigt. Viktiga delar i arbetet är värdegrundsuppdraget och att driva ett målfokuserat arbete. 

Kompetenskrav
Vi söker dig som är behörig lärare i fritidshem/fritidspedagog. Utbildning och/eller erfarenhet av specialpedagogik samt annan kompetensutveckling inom ämnet är meriterande. IT kunskaper är ett krav och utbildning i "IT för Bättre Lärande" kommer att genomföras under innevarande läsår som gemensam kompetensutveckling. Som person vill vi att du är ansvarsfull och lösningsfokuserad med ett positivt förhållningssätt. Du har förmåga att skapa och bibehålla goda relationer med både barn och vuxna. Då tjänsten innebär ett tätt samarbete med övriga i arbetslaget förutsätter detta att du har god samarbetsförmåga, kan ta eget ansvar och är flexibel. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Intervjuer sker löpande.
Länk: till belastningsregistret

Upplysningar
Rektor, Ellinor Magnusson, tel 036-106375
Biträdande rektor, Anna Jakobsson, tel 036-107569

Lärarförbundet:
Pernilla Hagen, tel 036-103173
Laila Andersson, tel 036-103175
Monica Aldrin tel 036-106382

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.