search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsLandsjöskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
Tillträdesdag2019-08-12
Sista ansökningsdag2019-05-31
Referensnr19-60-1228
Publicerad2019-05-13
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Landsjöskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
2019-08-12
Sista ansökningsdag
2019-05-31
Referensnr
19-60-1228
Publicerad
2019-05-13

Arbetsplatsbeskrivning
Välkommen till oss på Skärstaddalens skolområde Enheten består av två skolor som ligger i vackra Skärstaddalen. Landsjöskolan i Kaxholmen består av förskoleklass, åk 1–6 och 3 fritidshem. Med utsikt över Landsjön och äppelträd på gården erbjuds den bästa av miljöer för både elever och vuxna. Skärstad skola i Skärstad består av förskoleklass, åk 1–3 och fritidshem. Det är en liten skola med vida vyer över åker och äng. Verksamheten på skolorna utgår från en mix av nytänkande och beprövad erfarenhet. Vi vill att eleverna ska trivas, ha roligt och utvecklas och växa.

Arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift är att planera och genomföra undervisning i någon av årskurserna 4–6 samt att dokumentera och följa upp eleverna. Du ska utveckla undervisningen tillsammans med kollegorna i arbetslaget och på skolan. Vi värdesätter olikheter och en varierad och balanserad sammansättning av innehåll och arbetsformer för att alla elever ska må bra och nå målen. Tillsammans med övrig personal ansvarar du för att ge barnen en lärande, meningsfull, utmanande och rolig vistelse i våra verksamheter.

Kompetenskrav
Vi söker dig som är behörig att undervisa på mellanstadiet. Extra meriterande är behörighet i musik. Du ska vara väl insatt i och konkret använda skolans styrdokument i verksamheten. Du strävar efter att utveckla varje elevs förmågor kunskapsmässigt och socialt. Du har lätt för att skapa personliga relationer med eleverna och arbetar för en hälsosam lärmiljö.
För att trivas med oss måste du ha: - en positiv och flexibel grundinställning - en väl utvecklad ansvarskänsla - en drivande initiativkraft och nyfikenhet - en vilja att samverka

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Upplysningar
Välkommen med din ansökan! 
Helena G Johansson Rektor 036-103960 
Karin Bergström bitr. rektor 036-103956
Christina Skogeryd lärarförbundet

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.