search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Samordnare Skola

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsSkärstaddalens Skolområde
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
Tillträdesdag2019-07-01
Sista ansökningsdag2019-05-31
Referensnr19-60-1267
Publicerad2019-05-14
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Skärstaddalens Skolområde
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
2019-07-01
Sista ansökningsdag
2019-05-31
Referensnr
19-60-1267
Publicerad
2019-05-14

Välkommen till oss på Skärstaddalens skolområde!
Enheten består av två skolor som ligger i vackra Skärstaddalen. Landsjöskolan i Kaxholmen består av förskoleklass, åk 1–6 och 3 fritidshem. Med utsikt över Landsjön och äppelträd på gården erbjuds den bästa av miljöer för både elever och vuxna. Skärstad skola i Skärstad består av förskoleklass, åk 1–3 och fritidshem. Det är en liten skola med vida vyer över åker och äng. Verksamheten på skolorna utgår från en mix av nytänkande och beprövad erfarenhet. Vi vill att eleverna ska trivas, ha roligt och utvecklas och växa.

Det här får du arbeta med...
Du ansvarar för skolans elev- och personaladministration. Uppgifterna är varierande och innebär bland annat; administrativt stöd, vikarieanskaffning, schemahantering, närvaro/frånvaroregistrering, fakturahantering, posthantering, samt skolans diarium. Det elevnära uppdraget innebär också att kunna stötta upp i elevgrupp vid behov.

Vi söker...
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är serviceinriktad och har mycket god social kompetens. Du har lätt att samarbeta med olika målgrupper. Arbetet innebär tät kontakt med skolledning, lärare och elever, samt med vårdnadshavare. Du är prestigelös och ser en utmaning i att lösa problem. Du är trygg i dig själv och har lätt att ta ansvar utifrån givna ramar och befogenheter. Du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift.

För att trivas med oss måste du ha:
- en positiv och flexibel grundinställning
- en väl utvecklad ansvarskänsla
- en drivande initiativkraft och nyfikenhet
- en vilja att samverka

Du har en utbildning med inriktning administration, personal, offentlig förvaltning, alternativt en pedagogisk utbildning. Du har goda IT kunskaper och är van att arbeta i personal- och ekonomisystem. Extra meriterande är kunskaper i TimeCare Pool, Time Edit och Visma.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar ansökan om belastningsregister här

Tjänsten kan komma att tas i anspråk peron med företrädesrätt.

Upplysningar
Välkommen med din ansökan!
Helena G Johansson Rektor 036-103960 
Karin Bergström bitr. rektor 036-103956
Christina Skogeryd lärarförbundet

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.