search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Stödassistent till verksamhetsnära pool team 3

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsFunktionshinderomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
TillträdesdagSnarast
Sista ansökningsdag2019-06-04
Referensnr19-70-0101
Publicerad2019-05-14
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Funktionshinderomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Snarast
Sista ansökningsdag
2019-06-04
Referensnr
19-70-0101
Publicerad
2019-05-14

Vilka är vi?
Vi söker nu en medarbetare till vår verksamhetsnära pool inom Funktionshinderomsorgen, området Boende-Korttids team 3. Verksamheterna som den verksamhetsnära poolen servar är geografiskt utspridda i Jönköping med omnejd och är fördelade på gruppbostäder och servicebostäder.


Vad gör vi?
Verksamhetsnära pool ersätter ordinarie personal vid planerad frånvaro. Arbetsuppgifterna består i att ge ett individuellt anpassat stöd i den dagliga livsföringen som ska tillgodose den enskildes behov. Du ingår i ett team med kollegor i den verksamhetsnära poolen samtidigt som du får kollegor i de verksamheter som du är inne och arbetar i. Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete med stort medborgarfokus.


Vem söker vi?
Du som söker tjänsten har gått Vård- och omsorgsprogrammet, Barn- och fritidsprogrammet eller har motsvarande utbildning. Du har erfarenhet av arbete inom vården, äldreomsorgen eller funktionshinderomsorgen. Arbetsuppgifterna ställer höga krav på eget ansvar, initiativförmåga, att du är lugn och kan hantera stressituationer och att du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Det är viktigt att du är lyhörd och kan samarbeta med såväl medborgare som kollegor och att du har ett intresse för att utveckla verksamheten. Du kan anpassa ditt bemötande och arbetssätt till våra olika verksamheter. B-körkort är ett krav.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Vi erbjuder:
- Lönetillägg.
- Vi tillämpar individuell lönesättning baserat på arbetets komplexitet.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Betald semester från första anställningsåret.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Förmånscykel


Övrigt
I befattningen verksamhetsnära pool arbetar man efter årsarbetstidsavtalet och det utgår ett lönetillägg.
Arbetstiden är förlagd till dag/kväll, jour samt helger.
Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan redan i dag!


Upplysningar
Anna Vaim, Enhetschef 036-107527
Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.