search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Bostadschef

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsBosstadsenheten
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-06-02
Referensnr19-70-0103
Publicerad2019-05-15
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Bosstadsenheten
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-06-02
Referensnr
19-70-0103
Publicerad
2019-05-15

Vilka är vi?
Bostadsenheten har hela Jönköpings kommun som arbetsområde. Bostadsenheten består av 13 bostadskonsulenter, två drifttekniker, en administratör, en samordnare och en enhetschef som jobbar klientorienterat med stort fokus på hyresgästen och dennes motivation att ha en lyckad bostadssituation. Vi på enheten arbetar under socialtjänstens stabsenhet för lokal- och bostadsförsörjning och är placerade i Sofiahuset på Kapellgatan 21. Målgruppen för verksamheten är personer som kommer i kontakt med socialtjänsten och därigenom får hjälp med en bostad. Individerna kommer i dag från olika sektioner inom socialtjänsten; försörjningsstöd, missbruk, funktionshinderomsorg, barn och unga, kvinnofrid eller de nyanlända med uppehållstillstånd.

Vad gör vi?
Vi på Bostadsenheten erbjuder stöd till familjer och enskilda som inte får en bostad på egen hand. Utifrån den enskildes behov utförs stöd och tillsyn i boendet. Boendet erbjuds genom andrahandskontrakt med tilläggsavtal i olika typer av bostäder.

Vem är du?
Vi söker dig som är socionom, beteendevetare, socialpedagog eller har annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig. Vidare ska du ha erfarenhet av tidigare chefskap eller ledarskap. Som person ska du vara lyhörd och ha god kännedom om socialtjänsten. Du ska vara trygg i ditt ledarskap och ha god samarbetsförmåga.

Övrigt
Urval kommer att ske löpande så ansök redan idag!

Vi erbjuder

• Ett spännande, värdefullt och omväxlande arbete!
• Engagerade medarbetare och kollegor
• Flexibel arbetstid
• Kortare arbetstid juni-augusti
• Chefsintroduktionsprogram och möjlighet till personlig vidareutveckling.
• Semesterväxling
• Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
• Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.

Upplysningar
Mia Chaib, enhetschef, 036-106152

Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.