search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska natt till Kristinedals äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnl överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-06-12
Referensnr19-71-0089
Publicerad2019-05-22
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-06-12
Referensnr
19-71-0089
Publicerad
2019-05-22

Vilka är vi?
Kristinedals äldreboende är ett centralt beläget boende på väster med 60 lägenheter fördelade på 3 plan. 20 av lägenheterna är korttidsplatser, 20 av lägenheterna tillhör äldreboendet och 20 tillhör demensboendet. Vi som arbetar på arbetsplatsen består av cirka 55 medarbetare och nu söker vi en ny medarbetare som vill arbeta vaken natt och bli en del av vår arbetsgrupp, Kanske är det du?

Vad gör vi?
Vi som arbetar på boendet arbetar med att ge individuellt anpassad och personlig vård och omsorg samt social stimuli. Vi lägger stor vikt vid personernas integritet och arbetar utifrån den nationella värdegrunden med att hela tiden ha individen i fokus. Vi arbetar vidare med ett aktivt kontaktmannaskap och ombudsroller. I arbetet ingår även social dokumentation och aktivt arbete med genomförandeplaner.

Vem söker vi? 
Vi söker dig som är utbildad undersköterska samt har några års erfarenhet av omvårdnadsarbete. Du är en stabil person som har lätt för att anpassa dig till olika situationer. Du samarbetar bra med andra, är initiativtagande och kan självständigt planera och utföra ditt arbete. Empatisk förmåga är viktigt i yrket då det hjälper dig att förstå olika situationer som den enskilde kan befinna sig i.
Vi värderar personlig mognad högt.

Vad erbjuder vi?
- Ett arbete på en arbetsplats med god gruppdynamik, struktur och ständigt förbättringsarbete.
- Individuell lönesättning.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.

Övrigt
Arbetet är förlagt till vaken natt
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan!

Upplysning 
Malin Berglund Svensson, enhetschef 036 10 79 74
Fackliga representanter: Fackliga representanter

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.