search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till Kristinedals korttidsenhet

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare och vikariat
Omfattning100%
TillträdesdagSnarast enl överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-06-12
Referensnr19-71-0094
Publicerad2019-05-22
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare och vikariat
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Snarast enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-06-12
Referensnr
19-71-0094
Publicerad
2019-05-22

Vilka är vi?
Kristinedals äldreboende är ett centralt beläget boende på väster med 60 lägenheter fördelade på tre plan. På hela äldreboendet arbetar ca 50 undersköterskor och vårdbiträden. Korttidsenheten består av 20 lägenheter. Korttidsverksamhet handlar om att ge omvårdnad till personer tillfälligt eller regelbundet återkommande. Korttidsvistelse kan också beviljas för att ge avlastning till anhörig som ger vård och stöd i hemmet. Det finns ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner så som sjuksköterska, sjukgymnast, arbetsterapeut, handläggare och enhetschef.

Vad gör vi?
Arbetsuppgifterna består av att ge individuellt anpassad och personlig vård och omsorg samt social stimulans. I arbetsuppgifterna ingår avancerad omvårdnad och att utföra medicinska uppgifter som att dela läkemedel, föra dokumentation, enklare såromläggningar, rehabiliteringsträning och aktivt arbete med genomförandeplaner. Vi lägger stor vikt vid personernas integritet och arbetar utifrån den nationella värdegrunden med att hela tiden ha individen i fokus. Vi arbetar för att stärka medborgarens förmågor och resurser så denne upplever sin vardag meningsfull, hanterbar och begriplig. Vi erbjuder stöd och hjälp med hög kvalitet för ett självständigt liv.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska samt har några års erfarenhet av omvårdnadsarbete. Vi förutsätter att du som söker har ett värdegrundsbetonat synsätt som genomsyrar allt i ditt arbete. Empatisk förmåga är viktigt i yrket då det hjälper dig att förstå olika situationer som den enskilde kan befinna sig i. För att trivas i rollen som undersköterska bör du vara flexibel, stabil och initiativtagande. Vidare kan du ta ansvar för självständigt arbete såväl som du kan samarbeta och arbeta i grupp. Vi värderar personlig mognad högt!

Vad erbjuder vi?
- Ett arbete i en arbetsgrupp med varierande erfarenheter och åldersspridning, med god sammanhållning där det alltid är högt i tak.
- Ett varierat arbete. 
- Individuell lönesättning.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.

Övrigt
I denna rekrytering tillsätts både vikariat och tillvidare, ange i din snaökan vilken tjänst du är intresserad av. 
Arbetet är förlagt till dag, kväll och helg.
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysning 
Malin Berglund Svensson, enhetschef tel: 036-10 79 74
Fackliga representanter: Fackliga representanter

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.