search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Pianolärare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsKulturskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2019-08-12 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-06-16
Referensnr19-60-1418
Publicerad2019-05-24
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Kulturskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2019-08-12 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-06-16
Referensnr
19-60-1418
Publicerad
2019-05-24

Välkommen till Kulturskolan!
Jönköpings Kulturskola har ca 2 900 ämneselever i musik, drama/teater, bild, dans och film. Huvudskolan är belägen på Tändsticksområdet i Jönköping samt i egna lokaler i Huskvarna. Undervisningen bedrivs också ute på kommunens skolor. Tillsammans är vi ca 55 lärare och administratörer som arbetar tillsammans i vår kreativa kulturskola. Vi har stor verksamhet vilket innebär att vi bedriver projekt och grundkurs årskurs 2, lovverksamhet, ansvarar för att lägga ut teater, undervisar i ämneskurser samt teater och dansföreställningar på kommunens grund- och förskolor. Kulturskolan ansvarar också för att söka och administrera Skapande skolaprojekt.

Detta får du arbeta med
Undervisning i piano och keyboard både enskilt och i grupp. Undervisningen sker på Kulturskolan och på några grundskolor i kommunen. I tjänsten ingår även att undervisa i musik i s k Grundkurs - musik åk 2. Tillsammans med kollegor kommer du också att ansvara för musikalgrupp samt arbete med kör.

Kompetenskrav
Du har högskoleutbildning och gärna erfarenhet att undervisa barn och ungdomar. God IT-kunskap är viktigt. Som person är du flexibel, har god samarbetsförmåga och ett positivt synsätt. Kulfaktorn är viktig på Kulturskolan i Jönköping. Då undervisning kan ske på olika platser är körkort önskvärt.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringen ber vi dig bifoga relevanta betyg och intyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp utdrag ur polisregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara långt. Du hittar ansökan om belastningsregister här.

Upplysningar
Kulturskolechef LIsbeth Hultberg, tel 035 10 5604
Fackligt ombud Thorulfur Stefansson, tel 076-3037896

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.