search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Barnskötare pool

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsEkhagens fo
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2019-08-12
Sista ansökningsdag2019-06-16
Referensnr19-60-1453
Publicerad2019-05-28
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Ekhagens fo
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2019-08-12
Sista ansökningsdag
2019-06-16
Referensnr
19-60-1453
Publicerad
2019-05-28

Arbetsplatsbeskrivning
Vi tror att alla kan! Tror du också det? Då är du välkommen till oss! På våra tre förskolor Ekdalen, Solrosen och Jära Gård ska barn uppleva att de kan erövra världen och värden. Den pedagogiska verksamheten ska präglas av barnens nyfikenhet, tankar och intressen. Våra miljöer möjliggör att barnen kan mötas, utmanas och inspireras.

Arbetsuppgifter
Tillsammans med dina kollegor skapar du förutsättningar för barnens lärande och utveckling genom att stötta det enskilda barnet, utmana normer och arbeta aktivt mot diskriminering. Du har ett positivt förhållningssätt, där barnet alltid står i fokus och bemöter alla med omtanke, vänlighet och respekt. Du har en förmåga att såväl se till det enskilda barnets som gruppens behov och skapar tillsammans med barn och kollegor en miljö som främjar kvalitet, tydlighet och struktur.

Kompetenskrav
Du har utbildning som barnskötare, du har arbetat på förskolan och du har förståelse för våra styrdokument. Du har även grundläggande IT-kompetens.

Övrigt
Som person är du trygg och har en förmåga att känna tillit och omtanke. Du är tydlig och lyhörd i din kommunikation och van att anpassa ditt sätt att kommunicera efter rådande situation. Du är positiv och lösningsfokuserad, samt har förmåga att entusiasmera och skapa goda relationer med barn, föräldrar och kollegor.


För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar länk till beställning av belastningsregistret här.

Upplysningar
Förskolechef: Edita Sabanovic 036 - 102140
Bit. förskolechef Gunilla Persson 036 - 102143
Kommunal facklig ombud Nesima Krajinovic 036 - 102617

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.