search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare F-3

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsLjungarumsskolan F-6
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
Tillträdesdag2019-08-12
Sista ansökningsdag2019-06-23
Referensnr19-60-1438
Publicerad2019-05-28
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Ljungarumsskolan F-6
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
2019-08-12
Sista ansökningsdag
2019-06-23
Referensnr
19-60-1438
Publicerad
2019-05-28

Välkommen till Ljungarums skolområde!
Ljungarums skolområde F-6 ligger i södra delen av Jönköping och består av Ljungarumsskolan F-6 och Strömsbergsskolan F-3. Sammanlagt har vi ca 390 elever och ca 60 personal. Inom Ljungarums skolområde F-6 arbetar vi målfokuserat och strävar alltid efter att utveckla verksamheten. Anställningen som lärare i åk 1-3 innebär ett klasslärarskap som delas med ytterligare klasslärare i arbetslaget. Utifrån den sökandes behörighet kan den aktuella tjänsten formas för att passa in. Skolområdets prioriterade mål har under läsåret 18/19 varit att utveckla ett förebyggande och främjande arbete för ökad arbetsro, studiero och lekro, att utveckla arbetet kring IKT samt att utveckla arbetet kring rörelse och hälsa. Under ht 19 kommer skolan att påbörja införandet av egna iPads eller datorer till varje elev. 

Det här får du arbeta med
Som lärare får du ta ansvar för en god pedagogisk verksamhet som sätter eleven i centrum. I tjänsten ingår klasslärarskap som delas med andra lärare, dokumentation, uppföljningar, analysarbete m.m.

Vi söker dig...
Vi söker dig som har legitimation och behörighet för undervisning i åk 1-3. Du är väl förtrogen med läroplanen, Lgr 11. Du är trygg i din roll som lärare och i de arbetsuppgifter som ingår i uppdraget. Du ser det som en självklarhet att anpassa den verksamhet som du arbetar i utifrån elevernas olika förutsättningar. Som lärare ser du som din uppgift att finna rätt pedagogik som stimulerar elevers utveckling och lärande. Du är trygg i din ledarroll och har lätt för att samarbeta och samverka i ett arbetslag där olika yrkeskompetenser ingår. Du känner stolthet för ditt arbete och vill göra skillnad! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar ansökan om belastningsregister här.

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Rektor Catarina Markus 036-106243
Bitr. rektor Tomas Claesson 036-106241
Lärarförbundet, Ingrid Hultman 0709165274

Rekryteringsprocessen och urval pågår löpande under annonseringstiden.
Tjänsten kan komma att tas i anspråk av inlasad eller övertalig personal.

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.