search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterskor till Tornets äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsTornets äldreboende
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2019-08-19
Sista ansökningsdag2019-06-21
Referensnr19-71-0101
Publicerad2019-05-31
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Tornets äldreboende
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2019-08-19
Sista ansökningsdag
2019-06-21
Referensnr
19-71-0101
Publicerad
2019-05-31

Vilka är vi?
Tornets äldreboende ligger centralt beläget i Jönköping med en trivsam och vacker innegård. Boendet består av 30 lägenheter fördelade på 4 våningsplan som är indelade i 4 mindre gemytliga och trevliga enheter. Vi har ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner och vi arbetar i mindre arbetsgrupper med fem medarbetare i varje grupp. I dagsläget är vi 27 medarbetare som arbetar på boendet och söker nu ytterligare en undersköterska till vårt team. Nu söker vi två medarbetare som vill vara en del av vårt team och få möjlighet att utvecklas i arbetet samt vara delaktiga i vårt förändringsarbete.

Vad gör vi?
Vi arbetar efter ett salutogena synsätt, där vi tillvaratar varje individs förmågor. För oss är det viktigt med den boendes integritet, medbestämmande och delaktighet. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som arbetar för att stärka den enskilde i sin vardag. Vi erbjuder stöd och hjälp med hög kvalitet för ett självständigt liv. Som anställd hos oss kommer du att ingå i en personalgrupp med god sammanhållning.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbetsområdet. Vi värderar personlig mognad då det kan hjälpa dig att förstå situationer som boenden ställs inför. Du som söker är självgående genom att driva processer och ha ett strukturerat angreppssätt. Du tar gärna egna initiativ, utför dina arbetsuppgifter med noggrannhet, tar ansvar samt planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och värderar lagarbete då mycket av arbetet utförs i grupp. Arbetet kräver även att du är flexibel eftersom förutsättningar snabbt kan ändra sig. Vi ser också att du är en stabil person som kan behålla lugnet och kontrollen i stressade situationer. Utöver detta har du ett empatiskt förhållningssätt och ett genuint intresse för människor och service.

Du behärskar det svenska språket i tal och skrift då det förekommer kontakt med boenden och anhöriga samt dokumentation. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet!

Vad erbjuder vi?
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar
- Rabatt på bland annat länstrafikens årskort och biobiljetter
- Förmånscykel
- Betald semester redan första anställningsåret

Övrigt
Annonsen avser en tillsvidaretjänst och ett vikariat där arbetet är förlagt till dag, kväll och helg. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100% sysselsättningsgrad. Möjlighet till lägre sysselsättningsgrad finns. Vi tillämpar löpande urval, så välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Maria Hall, Enhetschef 036-102229
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.