search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Sommarjobb som kock och köksbiträde

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%*
Tillträdesdag2019-06-01 till 2019-05-31
Sista ansökningsdag2019-08-14
Referensnr19-71-0036
Publicerad2019-06-03
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%*
Tillträdesdag
2019-06-01 till 2019-05-31
Sista ansökningsdag
2019-08-14
Referensnr
19-71-0036
Publicerad
2019-06-03

Jönköpings kommun söker dig som är intresserad av ett viktigt och varierande sommarjobb till kostverksamheten inom äldreomsorgen. Kostverksamheten består av 20 kök i varierande storlek och är geografiskt spridda över hela Jönköpings kommun. Vi söker både kockar och köksbiträden. När du jobbar hos oss är arbetstiden förlagd till dagtid, du kan därmed ägna kvällar till annat.

Vad innebär jobbet?
Som semestervikarie inom kostverksamheten kommer du ha hand om matlagning från grunden och tillagning av specialkoster. I arbetet ingår även att göra matsedelsplanering, varubeställningar, egenkontroller samt att utföra övrigt förekommande arbetsuppgifter inom storkök såsom diskning, städning och servering.

Vem söker vi?
Du som söker har avslutad eller pågående utbildning som kock eller inom restaurang och livsmedel. Har du tidigare erfarenhet av matlagning i storkök är det meriterande. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att jobba i ett högt tempo. Du som söker måste behärska det svenska språket i tal och skrift då du ska kunna kommunicera med medborgare och kollegor samt kunna skriva och läsa anteckningar om det dagliga arbetet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Bonus till semestervikarier
Arbetar du 8-10 veckor under sommaren får du en bonus från 5000kr utöver din ordinarie lön.

Övrigt
Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter med avtalsenlig lön och introduktion i arbetet. Din arbetstid är heltid eller enligt överenskommelse.

Våra semesterperioder är 26 juni-23 juli (period 1) och 24 juli-20 augusti (period 2). Vi prioriterar de sökande som kan arbeta hela sommaren eller en längre sammanhängande period.
Tänk på att du ska kunna ta dig till och från arbetsplatsen som ligger i det/dem geografiska områden du har valt i din ansökan. Detta gäller kvällar och helger som vardagar. Rekryteringen kommer pågå under hela våren och vi gör löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Kontakta oss
Rekryteringsenheten besvarar dina frågor på tel: 036-10 75 75 eller på e-post: rekryteringsenheten@jonkoping.se
Vi finns också på instagram, @RekryteringsenhetenSOCjkpg

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.