search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Badmästare

FörvaltningKultur- och fritidsförvaltningen
ArbetsplatsKultur- och fritidsförvaltningen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2019-08-01
Sista ansökningsdag2019-06-19
Referensnr19-42-0009
Publicerad2019-06-10
Förvaltning
Kultur- och fritidsförvaltningen
Arbetsplats
Kultur- och fritidsförvaltningen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2019-08-01
Sista ansökningsdag
2019-06-19
Referensnr
19-42-0009
Publicerad
2019-06-10

Vill du vara med och rädda liv?
Vi söker efter personer som vi kan se möjligheter i, som vi tror på och ser stor potential i. Om vi hittar rätt person är vi beredda att satsa på dig och utbilda dig för att du ska känna dig säker i de arbetsområden som finns hos oss. Det viktigaste är att du har de grundegenskaper och viljan som krävs för att arbeta hos oss.

Som person behöver du tycka om att arbeta med människor, ge andra service, ha varierande arbetsuppgifter och arbeta i team tillsammans med dina kollegor för att bedriva bad- och friskvårdsaktiviteter med hög kvalité. Egenskaper för att klara det är god social kompetens, servicekänsla, flexibilitet och samarbetsförmåga.

Badverksamheten i Jönköping
I Jönköpings kommun finns tre inomhusbad och tre utomhusbad. Rosenlundsbadet är vårt äventyrsbad, Stadsgårdsbadet ligger på Råslätt och finns i anslutning till bibliotek, fritidsgård, idrottshall, samlingslokaler, simhall, familjecentral/öppen förskola och högstadieskola, allt under samma tak. Under vintern 2019 stänger badet i Norrahammars sportcenter för en långvarig renovering, därmed flyttar såväl personal som verksamhet till Stadsgårdsbadet. Våra utomhusbad Attarps-, Kumlaby- och Brunstorpsbadet är öppna sommartid. 

Läs mer om våra bad på vår hemsida. 

En vanlig dag på något av våra bad 
Under en dag kan olika arbetsuppgifter bli aktuella, till exempel bevaka säkerheten vid bassängerna, genomföra simundervisning för barn och vuxna, se till att lokalerna är fräscha och rena, vara träningsinstruktör av olika slag som till exempel för vattengympa, spinning eller core samt hålla i introduktion i vårt gym. Du kan även arbeta i receptionen där visst kassaarbete ingår. Allt för att skapa en verksamhet där variation av arbetsuppgifter är nyckeln till god hälsa hos våra medarbetare.

I arbetet ingår även kvälls- och helgtjänstgöring. 

Kompetens
Du har gymnasieutbildning, grundläggande datorkunskap och är gärna utbildad badmästare eller simlärare. Om du inte är utbildad simlärare finns det goda möjligheter till utbildning i vår regi. Det är endast ditt eget driv och engagemang som sätter stopp.

Simkunnighet är ett krav. För att vi ska kunna kvalitetssäkra vår verksamhet kommer aktuella sökande under rekryteringsprocessen få genomgå ett arbetsprov som inkluderar simning och dykning. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Du ska ha arbetat med barn och ungdomar.

Vi tillämpar arbetsprover i rekryteringsförfarandet. 

Belastningsregister
För att få arbeta med barn och unga måste vi ha ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ett direkt i samband med att du skickar in din ansökan då normal handläggningstid hos Polisen är cirka 2 veckor. Blanketten för att söka utdraget ur belastningsregister hittar du här: Länk till Polisens hemsida. Om det blir aktuellt med en anställning önskar vi utdraget i ett oöppnat kuvert.

Upplysningar
Rekryterande enhetschefer
Hugo Ranerås 036-106698, hugo.raneras@jonkoping.se
Zophie Vilppala Edvinsson, 036-107324,  zophie.vilppala-edvinsson@jonkoping.se 

Fackligt ombud, kommunal, Andreas Klang 070-3840363, andreas.klang@jonkoping.se

Anställningsform
2 tillsvidaretjänster, tjänsterna tillsätts under förutsättning att erfoderliga beslut fattas.

Omfattning
100 %

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
2019-06-16, intervjuer genomförs därefter. 

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Kultur- och fritidsförvaltningen
Kultur- och fritidsförvaltningen driver, stödjer och främjar verksamheter som bidrar till goda uppväxtvillkor för barn och unga i kommunen, verkar för att erbjuda alla kommuninvånare möjligheter till en rik och aktiv fritid, en god allmänkulturell verksamhet, bibliotek och stöd till kulturföreningar.
Kommunala fritids-, bad- och idrottsanläggningar ryms inom ansvarsområdet liksom föreningsstöd, vissa ungdomspolitiska frågor, samordning av insatser för friluftsliv, vissa folkhälsofrågor, frivilligcentralen, folkbiblioteksverksamhet och allmänkulturell verksamhet som bland annat omfattar verksamhet inom dans, film, kulturarv, offentlig utsmyckning och kultur för barn och ungdom.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.