search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare åk 4-6

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsTenhultsskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
Tillträdesdag2019-08-12
Sista ansökningsdag2019-06-17
Referensnr19-60-1150
Publicerad2019-06-05
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Tenhultsskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
2019-08-12
Sista ansökningsdag
2019-06-17
Referensnr
19-60-1150
Publicerad
2019-06-05

Välkommen till Tenhultsskolan!

Du vill och vi vill bidra till en likvärdig skola. Hos oss arbetar vi för en attraktiv och likvärdig skola där våra pedagoger inspirerar till nyfikenhet, kreativitet och kunskap. Detta genom att ta vara på varje barns talanger och styrkor. Alla barn ska trivas och må bra därför har vi en trygg och säker miljö där nolltolerans mot mobbing och kränkande behandling är en självklarhet. Inom Jönköpings kommuns utbildningsförvaltning har vi behörig personal med hög kompetens och vi tar tillvara och utvecklar varje medarbetares personliga förmåga. Här kommer du som medarbetare att bli en viktig del i vårt systematiska kvalitetsarbete. Våra ledare visar vägen och tänker helhet och inom hela förvaltningen har vi fokus på digitala verktyg och moderniserat lärande. Tenhultsskolan ligger centralt placerad i Tenhult och är en F-6 skola med cirka 540 elever. Vårt skolområde består av två skolor, Tenhultsskolan och Ödestugu skola. Vårt arbete präglas av en gemensam värdegrund där vi värnar om glädje, trygghet och lustfyllt lärande.

Detta får du arbeta med
Dina arbetsuppgifter kommer att vara att undervisa i åk 4-6. Du ingår i ett arbetslag för lärare som undervisar i samma årskurs. Inom skolan finns fler lärare som undervisar i samma ämnen, vilket öppnar för möjligheten att samplanera. 

Kompetenskrav
Du har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i åk 4-6. Har du ännu inte fått din legitimation är du givetvis också välkommen att söka. Beroende på om du är ny i yrket eller ny på arbetsplatsen kommer du att få en mentor eller en kontaktperson som kan stödja dig i ditt arbete. Intresse och erfarenhet av att arbeta med en tillgänglig lärmiljö och IKT är meriterande. Som person är du stabil, tar gärna egna initiativ samt har lätt för att kommunicera. Hos oss kommer du trivas om du har god samarbetsförmåga och värdesätter att skapa goda relationer med både elever, vårdnadshavare och kollegor.

Övrigt
Löpande rekrytering kommer att ske, så vänta inte med att skicka in din ansökan.
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar länken till beställning av belastningsregister här.

Tjänsten kan komma att tas i anspråk av inlasad eller övertalig personal.

Upplysningar
Maria Aspegren, rektor 036-10 30 39
Cecilia Larsson, bitr.rektor 036-10 30 68
Fackliga förtroendemän nås via skoladministrationen, 036-10 30 50

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.