search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Handledare Enter

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
Arbetsplatsarbetsmarknadsavdelnignen
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%
Tillträdesdag2019-09-16 till 2020-09-30
Sista ansökningsdag2019-06-26
Referensnr19-61-0087
Publicerad2019-06-05
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
arbetsmarknadsavdelnignen
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2019-09-16 till 2020-09-30
Sista ansökningsdag
2019-06-26
Referensnr
19-61-0087
Publicerad
2019-06-05

Arbetsplatsbeskrivning
Enters verksamhet bygger på samverkan med gemensamt ansvar i ett multikompetent team. Arbetsmarknadsavdelningen är verksamhetsansvarig för Enter och aktuella samverkansaktörer är Jönköpings, Vaggeryds, Habo och Mullsjö kommuner, Region Jönköpings län, arbetsförmedling och försäkringskassa. Enter finansieras av Samordningsförbundet Södra Vätterbygden. Personalgruppen består av 5 personer och representerar all fyra aktörer. Målet för Enter är att tillvarata resurser och hitta hållbara lösnignar för den enskilda individen i riktning mot arbete och studier och/eller rätt försörjning. Prioriterad målgrupp är personer mellan 18-29 år med psykisk ohälsa eller psykisk funktionvariation.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna utförs individuellt och i teamarbete och innebär bland annat att genomföra;
- flerpartssamtal
- kartläggningar av individens förutsättningar och nuvarande situation
- planering, samordning av insatser/aktiviteter
- kontakter med för individen relevanta nätverk
- representera Enter i Jönköpings kommun

Kompetenskrav
Relevant utbildning på högskolenivå som innehåller grundläggande kunskap om rehabiliteringsinsatser. Du har goda kunskaper och erfarenhet av arbetslivsinriktade insatser och funktionsvariationer med tonvikt på psykisk ohälsa. Förmåga att arbeta lösningsfokuserat självständigt genom att driva processer i nära samarbete med deltagare och team. Arbetet ställer krav på engagemang, egen drivkraft och ett flexibelt arbetssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Möjlighet till förlängning av anställning.

Upplysningar
Eva Norrby
Arbetsmarknadsavdelningen
Jönköpings kommun
tel 036-105632

Fackliga ombud
Marcel Assaf, Vison tel 036-107108
Amanda Nygren, SACO tel 036-102626

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.