search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Utbildare - Elkraftteknik

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsYrkeshögskolan
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100 %
TillträdesdagEnligt överenskommelse till 2020-06-30
Sista ansökningsdag2019-06-16
Referensnr19-61-0094
Publicerad2019-06-05
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Yrkeshögskolan
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse till 2020-06-30
Sista ansökningsdag
2019-06-16
Referensnr
19-61-0094
Publicerad
2019-06-05

Yrkeshögskolan Jönköping söker driven utbildare!
Har du utbildning och erfarenhet inom området elteknik? Är du pedagogisk, strukturerad, prestigelös och vill bidra till människors personliga utveckling? Då skall du söka tjänsten som utbildare hos oss på Yrkeshögskolan Jönköping!

Yrkeshögskolan Jönköping drivs av Jönköpings kommun med Jönköpings Tekniska Högskola som huvudman och är förlagd till Bäckadalsgymnasiets verkstadslokaler. Vi driver utbildningar efterfrågade av näringslivet inom Automation, CNC teknik, Logistik, Polymer, Svets samt Elteknik och för att kunna hålla en hög nivå med relevanta utbildningar har vi ett nära samarbete med näringslivet samt andra intressenter i regionen. Vår värdegrund är att vi vill stå för tekniska- logistiska utbildningar i framkant. Vår vision är att vi vill vara ett av landets ledande teknik/ logistikcentra på YH nivå med hög kompetens och ett stort engagemang hos vår personal.

Om tjänsten:
Som utbildare planerar du innehållet i varje kurs så att varje studerande skall kunna tillgodoräkna sig utbildningens lärandemål. Du planerar egna föreläsningar, gästföreläsningar, studiebesök, gruppuppgifter, seminarier m.m. gärna med stark anknytning till näringslivet och en framtida arbetsmiljö. Du utbildar inom området elteknik i kurser som el-projektering- magic cad, regler och standards, elmaskiner samt högspänning. Rollen som utbildare erbjuder dig möjligheten att utvecklas tillsammans med kollegor i en spännande och omväxlande miljö. Du arbetar även med att utveckla och kvalitetssäkra (enligt MYH:s och JU:s riktlinjer) i pågående utbildningar samt med utveckling av utbildningarna och mot vår ledningsgrupp.

Vem är du?
Du har eftergymnasial utbildning i elteknik samt AL-behörighet och erfarenhet av hndledarskap är en positiv merit. Du har vidare erfarenhet/ fallenhet för att undervisa vuxna och en bakgrund från företagsinriktat arbete är en fördel inom yrkeshögskoleverksamhet. Du har förmåga att knyta goda- långsiktiga företagskontakter och ditt arbetssätt utmärks av servicekänsla, struktur och noggrannhet. Du har förmåga att skapa förtroende och goda relationer, samt lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du är en självständig och lösningsfokuserad person med viljan att utveckla dig själv samt ditt arbete och du trivs med ett högt arbetstempo. Vi lägger stor vikt vid dina personliga förmågor, ser att du utöver dina el-kunskaper även har samarbetsförmåga, effektivitet och flexibilitet.

Hos oss får du:
- En trivsam miljö, där du får ta mycket eget ansvar
- Förskottssemester
- Möjlighet till semesterväxling
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar
- Rabatt på gymkort och biobiljetter

Välkommen med din ansökan!
Tillträde sker under våren, enligt överenskommelse. Heltid, Dagtid. *Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas, tidsbegränsad anställning som kan komma att förlängas. Intervjuer kan hållas under ansökningstiden. För att underlätta rekryteringen bifoga gärna för tjänsten relevanta betyg och intyg när du söker samt minst två referenser.

Vill du veta mer?
Verksamhetschef: Anders Rickman, mail: anders.rickman@jonkoping.se, tele: 0768-15 38 00
Utbildningsledare: Cathrine Dånsjö, mail: cathrine.dansjo@jonkoping.se, tele: 0702 63 15 17

Fackliga organisationer

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.