search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Medarbetare till Ekhagens hemtjänst

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare och vikariat
Omfattning100%
TillträdesdagEnl överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-06-25
Referensnr19-71-0104
Publicerad2019-06-11
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare och vikariat
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-06-25
Referensnr
19-71-0104
Publicerad
2019-06-11

Vilka är vi?
Ekhagens hemtjänst är en av kommunens hemtjänstgrupper! Grunden i vår verksamhet är ett värdigt och professionellt bemötande som präglas av respekt, förtroende och omtanke. Vi som arbetar på Ekhagens hemtjänst består av cirka 26 engagerade medarbetare som alla arbetar efter dokumenterade mål och strävar efter ett salugent förhållningssätt med äldreomsorgens värdegrund som utgångspunkt. Nu söker vi nya medarbetare som vill bli en del av vår arbetsgrupp, kanske är det du?

Vad gör vi?
Vi som arbetar på Ekhagens hemtjänst utför omvårdnads- och servicearbete i medborgarnas hem med utgångspunkt från genomförandeplan och kontaktmannaskap. Vi förflyttar oss mellan medborgarnas hem med hjälp av bil eller cykel. I Vårt arbete utgår vi alltid från medborgarens behov och önskemål. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som ska arbeta för att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Dokumentation är en naturlig del i vårt arbete.

Vem söker vi?
Vi ser gärna att du som söker har en undersköterskeutbildning eller har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Vidare söker vi dig som har ett genuint intresse av att arbeta med människor, är ansvarstagande, empatisk och har lätt för att samarbeta med andra. Du är självgående genom att driva processer vidare, har ett strukturerat angreppssätt och utför dina arbetsuppgifter med noggrannhet. För att trivas i rollen tror vi även att du är en flexibel, stabil och initiativtagande person. Du som söker måste kunna cykla eller ha ett B-körkort.
I rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet och mognad.

Vad erbjuder vi?
- Ett varierande arbete där en dag aldrig är lik den andra.
- Ett arbete i en arbetsgrupp där det är högt i tak, i vår arbetsgrupp är det lätt till skratt!
- Individuell lönesättning.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Förmånscykel.

Övrigt
I denna rekrytering tillsätts två tjänster, en tillsvidare och ett vikariat. Ange i din ansökan vilken tjänst du är intresserad av.
Arbetet är förlagt till dag, kväll och helg.
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysning
Fredric Lång, enhetschef tel: 036-10 73 88
Fackliga representanter: Fackliga representanter

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.