search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare engelska

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsJunedalsskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2019-08-12
Sista ansökningsdag2019-06-28
Referensnr19-60-1525
Publicerad2019-06-07
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Junedalsskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2019-08-12
Sista ansökningsdag
2019-06-28
Referensnr
19-60-1525
Publicerad
2019-06-07

Välkommen till Junedalsskolan!
Jönköping växer som aldrig förr, våra ambitioner är höga och nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Jönköping. Junedalsskolan består av grundskola och grundsärskola 7–9 med totalt ca 850 elever. Junedalsskolan ligger i centrala delarna av Jönköping med både närheten till city samt 10 minuters promenad till Jönköpings stadspark. Vi arbetar för att eleverna ska nå toppen av sin potential efter sin egen förmåga. För att de ska kunna nå dit behöver vi bra medarbetare som kan motivera och stimulera elevernas nyfikenhet samt ha höga förväntningar på deras förmåga att utvecklas. Hos oss ska alla trivas, vara trygga och känna arbetsglädje. Vi arbetar runt eleven med ett helhetsperspektiv där eleverna ska kunna trygghet, glädje, ansvar och självständighet som en god grund för kunskapsinhämtandet

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa i engelska och vi ser gärna att du har behörighet i ytterligare ämne som du kan undervisa i. I tjänsten ingår att vara klassföreståndare för ett antal elever som du möter i undervisningen. Du kommer också att ingå i ett arbetslag tillsammans med lärare som innehar olika ämneskompetenser.

Kompetenskrav
Vi söker dig som är legitimerad lärare i engelska och gärna ytterligare ämne. Du är kommunikativ och har lätt för att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Din förmåga att intressera, entusiasmera och engagera värderar vi högt, likaså din flexibilitet. Vidare förväntas du ha vana och kunskap i att hantera moderna IKT-verktyg. Du som är nyutexaminerad lärare kommer att ha en mentor under ditt första år, dvs introduktionsperioden. Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg. Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret (handläggningstiden för detta dokument kan vara lång). Du hittar länken till beställning av belastningsregister här: Belastningsregister.

Vi rekryterar fortlöpande och ser fram emot din ansökan snarast. Gå gärna in på vår hemsida för att läsa mer om oss. www.junedalsskolan.se
Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Rektor Irena Hanzek, tfn 036-10 61 81
Åsa Söderström, Lärarnas riksförbund, asa.soderstrom@jonkoping.se
Martina Sörensen, Lärarförbundet, martina.sorensen@jonkoping.se

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.