search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare i grundskolan, årskurs 1-6

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsNorrängens Skolområde
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
Tillträdesdag2019-08-12 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-06-30
Referensnr19-60-1068
Publicerad2019-06-10
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Norrängens Skolområde
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
2019-08-12 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-06-30
Referensnr
19-60-1068
Publicerad
2019-06-10

Välkommen till Norrängsskolan!
Vill du ha ett av de viktigaste och roliga uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje!

Norrängsskolan är en F-6 skola med ca 300 elever och ca 45 anställda. Skolan är belägen i norra delarna av Huskvarna och ligger vackert belägen med panoramautsikt över Vättern. Här bjuds fantastiska miljöer med skog, sjö och berg i omedelbar närhet till skolan. Anställda, elever, vårdnadshavare, studenter och gäster på skolan beskriver att de upplever en fantastisk arbetsmiljö där trivsel och trygghet präglar andan på enheten. Norrängsskolan är en övningsskola, vilket innebär att vi regelbundet tar emot studenter från JU.

Detta får du arbeta med
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera och genomföra undervisning i årskurs 1-6 samt att dokumentera och följa upp eleverna. Du ska utveckla undervisningen tillsammans med ytterligare två lärare i blivande arbetslag. Vi värdesätter olikheter och en varierad och balanserad sammansättning av innehåll och arbetsformer för att alla elever ska nå målen.

Kompetenskrav
Grundskollärare med behörighet att arbeta i årskurs 1-6, alternativt 1-3 eller 4-6. Har du ännu inte fått din legitimation är du också välkommen att söka. Du har lätt för att skapa relationer med både elever och medarbetare och trivs med att samarbeta för att tillsammans nå uppsatta mål. Vidare är du en strukturerad och stabil person med stort engagemang. I ditt ledarskap är du tydlig, positiv, tar initiativ och på så sätt når du resultat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Bra att veta
Annonsen avser två tjänster.
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar ansökan om belastningsregister här.

Upplysningar
Rektor, Pär Henriksson, 036-10 24 29
Lärarförbundet, Fredrik Ekvall, 036-10 66 87

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.