search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

HR-administratör

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsHR-enheten
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-06-25
Referensnr19-60-1675
Publicerad2019-06-11
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
HR-enheten
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-06-25
Referensnr
19-60-1675
Publicerad
2019-06-11

Vi söker en HR-administratör som tillsammans med tre andra administratörer ger service till utbildningsförvaltningens chefer. Är du den vi söker?

Ditt nya jobb...
...är ett omväxlande och intressant arbete som innebär registrering av anställningar, avslut och konteringsändringar i kommunens personalsystem. Som administratör skriver du också tjänstgörings- och arbetsgivarintyg och hanterar personalakter.

Välkommen till oss
Utbildningsförvaltningens HR-enhet med ungefär tjugo medarbetare bistår förvaltningens chefer inom områden som t.ex. rekrytering, anställning, arbetsrätt och arbetsmiljöfrågor. Förutom administratörer finns också strateger, konsulter och en vikarieförmedling på enheten.

Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.

Kompetenskrav
Efter gymnasiestudierna har du skaffat dig en yrkeserfarenhet inom administration och gärna HR. Du är en van användare av olika typer av IT-system som stödjer HR-arbete. Det är en fördel om du har erfarenhet från offentlig sektor.

Du:
– är resultatinriktad och vill se saker hända
– är noggrann och kan prioritera och avväga
– skapar förtroende och goda relationer genom ett professionellt och gott bemötande

Urval och intervjuer genomförs löpande. Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Christina Hvirf, strategisk chef tfn 036-10 63 76

Fackliga representanter når du via länk:
Fackliga representanter

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.