search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Kock

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsSanda Utbildningscentrum
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
Tillträdesdag2019-08-15
Sista ansökningsdag2019-06-25
Referensnr19-61-0098
Publicerad2019-06-11
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Sanda Utbildningscentrum
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
2019-08-15
Sista ansökningsdag
2019-06-25
Referensnr
19-61-0098
Publicerad
2019-06-11

Vill du bli vår nya kock på Sanda Utbildningscentrum och vara en del av en engagerad och professionell personalstyrka vars mål är att erbjuda en hög service och god kvalitet i vår skolrestaurang?

Vilka är vi?
Sanda Utbildningscentrum i Huskvarna består av fyra olika skolformer; Sandagymnasiet, Sanda Gymnasiesärskola, Sanda Grundsärskola och Sanda Idrottshögstadium. Sanda Idrottscentrum är också en del av verksamheten där idrottsutbildning bedrivs på skoltid som en del av gymnasieutbildningen. På Sanda Utbildningscentrum går det cirka 1400 elever och vi är cirka 200 personal där våra gemensamma ledord är Engagemang, Glädje, Professionalitet, Trygghet och Utmaning.

Vad gör vi?
Skolans produktionskök består av nio medarbetare som dagligen tillagar och serverar cirka 1400 portioner lunch till skolans elever. Vi lagar god mat från råvaror med hög kvalitet där vi följer livsmedelverkets, kommunens och utbildningsförvaltningens riktlinjer gällande kost inom skolan. Vi erbjuder minst två lunchrätter per dag tillsammans med ett salladsbord. Utöver detta serverar vi förstärkt mellanmål två dagar i veckan plus förser våra elever på skolans elevboende med frukost och middag varje dag. Skolmåltiden ansvarar dessutom över skolans kafeteria där frukost, fika och mellanmål erbjuds till våra elever och personal. Sanda Utbildningscentrums måltidsverksamhet genomsyras av god kvalitet, matglädje, hållbarhetstänk kring miljön och ett servicetänk.

Vad innebär arbetet?
Som kock på Sanda Utbildningscentrum kommer du att arbeta med matlagning från grunden och tillagning av specialkoster. Arbetet innebär även egenkontroll och utförande av andra arbetsuppgifter i storköket, till exempel salladsberedning, disk, städ och servering.

Vem söker vi?
Dig som är utbildad kock med erfarenhet från restaurang och/eller storkök. Det är meriterande om du har utbildning inom specialkost och är väl insatt i livsmedellagstiftningen. Datorvana krävs då näringsvärdesberäkning, beställning och ekonomisk redovisning sker via datorn, vi använder kostprogrammet Matilda från Food IT. Du ska ha ett genuint intresse för matlagning och en vilja att utveckla nyheter och metoder i köket. Du sätter eleverna i centrum och har en ekonomisk medvetenhet samt kvalitetsmedvetenhet.
Du är:
- Självständig och initiativtagande
- Lyhörd och har en god kommunikationsförmåga
- Flexibel och kreativ
- Serviceinriktad och kvalitetsmedveten
- Samarbetsvillig och positiv
- Noggrann och ansvarstagande

Övrig information:
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Vid frågor kontakta: Fatima Abbas, kökschef - 036-105736, fatima.abbas@jonkoping.se
Fackliga Representanter: Magnus Lantz - Magnus.lantz@jonkoping.se

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.