search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare i psykologi kombinerat med beteendevetenskap eller samhällskunskap

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsErik Dahlbergsgymnasiet
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
Tillträdesdag2019-08-12
Sista ansökningsdag2019-07-16
Referensnr19-61-0109
Publicerad2019-06-25
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Erik Dahlbergsgymnasiet
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
2019-08-12
Sista ansökningsdag
2019-07-16
Referensnr
19-61-0109
Publicerad
2019-06-25

Är du lärare i psykologi kombinerat med beteendevetenskap eller samhällskunskap? Nu söker vi på Erik Dahlbergsgymnasiet nämligen efter en lärare att utöka vår lärarkår med inför hösten. Läs mer nedan och sök tjänsten redan idag!


Om Erik Dahlbergsgymnasiet
I våra korridorer, föreläsningssalar och personalrum hittar du cirka 1500 elever och 160 medarbetare som tillsammans arbetar för att skapa de bästa förutsättningarna för ungdomar i utveckling. Erik Dahlbergsgymnasiet har många år i rad varit förstahandsvalet hos högstadieelever när det är dags för dem att välja gymnasieskola och har en omvittnat trivsam miljö som präglas av medinflytande, ansvarstagande och trygghet.

Besök gärna vår hemsida www.edgymnasiet.se där du kan läsa mer om oss som skola och våra program.


Vad söker vi?
Till hösten behöver vi ytterligare en gymnasielärare för att undervisa i psykologi kombinerat med beteendevetenskap och samhällskunskap. I samtliga tjänster kan det ingå handledning i gymnasiearbete. Utöver detta har du liksom övriga lärare på skolan uppgifter som mentorskap och övriga sedvanliga uppgifter som är kopplade till lärarprofessionen. Du kommer i huvudsak att undervisa på Naturvetenskaps- samt Samhällsvetenskapsprogrammet.

Du kommer till en arbetsmiljö med kompetenta och drivna kollegor, där du kommer att kunna bidra oavsett om du är nyexaminerad eller mer erfaren lärare. Programmen såväl som skolan är attraktiv för eleverna och skolan har ordentliga ämnesinstitutioner där du kommer finna rikligt av material som kontinuerligt uppdateras.


Vem söker vi?
För att få en tillsvidaretjänst krävs gymnasielärarexamen och lärarlegitimation i de kurser som ingår i tjänsten. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av att undervisa på gymnasienivå, men det är inget krav.

Som person har du hög självständighet och initiativförmåga. I denna rekrytering kommer vi att fästa stor vikt vid samarbetsförmåga, social kompetens och personlig lämplighet. Din förmåga att intressera och entusiasmera värderar vi högt, likaså din flexibilitet och utvecklingsförmåga.

Jönköpings kommun använder Vklass som lärplattform. Stor del av kommunikationen inom ED, samt med elevernas vårdnadshavare. Vi förutsätter därför att du är väl förtrogen med att arbeta i en lärplattform och att du på ett naturligt sätt använder digitala lärresurser i undervisningen.För att underlätta rekryteringen…
ber vi dig bifoga för tjänsten relevanta betyg och intyg när du söker eller vid eventuell intervju. Vi vill även att du i din ansökan anger vilken av tjänsterna det är du söker.

Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag från belastningsregistret (för arbete inom skola eller förskola) och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Var god ange även minst två referenser, varav en tidigare chef, i samband med din ansökan. Observera att intervjuer kan komma att ske innan dess att sista ansökningsdatum löpt ut, tveka därför inte med att inkomma med din ansökan snarast!


Upplysningar
Jesper Dahlquist, rektor, tel. 036-10 63 12
Anna Chardon, rektor, tel. 036-10 62 19
Våra fackliga representanter når du via nedanstående länk
https://www.jonkoping.se/fackligaubf

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.