search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Stödassistent till Lovisagatans gruppbostad

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsFunktionshinderomsorgen
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%
Tillträdesdag2019-08-15 till 6 mån eller längre
Sista ansökningsdag2019-07-17
Referensnr19-70-0119
Publicerad2019-06-26
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Funktionshinderomsorgen
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2019-08-15 till 6 mån eller längre
Sista ansökningsdag
2019-07-17
Referensnr
19-70-0119
Publicerad
2019-06-26

Vilka är vi?
Gruppbostaden Lovisagatan 50 bor är beläget på Gräshagen i Jönköping och här bor 5 medborgare. Medborgarna har intellektuella funktionshinder och några har dessutom fysiska funktionshinder. Det finns alltid personal tillgängliga som stöd dygnet runt. Vi är 9 medarbetare som jobbar på gruppbostaden och söker nu någon som vill vara en del av vårt team.

Vad gör vi?
Arbetsuppgifterna består bland annat av att ge personlig omvårdnad, träning och service utifrån varje enskild individs behov som framgår av genomförandeplanen. Personalen arbetar utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt med inslag av social och praktisk träning som syftar till att öka självständigheten hos individen. Arbetet syftar till att ge den enskilde ett så innehållsrikt och kvalitativt liv som möjligt. Dokumentation och medicinhantering är också en del av arbetet.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har läst Vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med personer med funktionshinder. Du har en lugn och trygg personlighet med god förmåga att kommunicera. Du är flexibel och kan ta eget ansvar och initiativ. B-körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Vad erbjuder vi?
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Betald semester från första anställningsåret.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Förmånscykel

Övrigt
Rekryteringen avser ett vikariat och arbetet är förlagt dag/kväll och helg. Vi kommer att tillämpa löpande urval, så välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Ulrika Gustavsson, Enhetschef 036-102138
Simon Butros, Enhetschef 036-107754
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.