search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Badmästare med verksamhetssamordnaruppdrag

FörvaltningKultur- och fritidsförvaltningen
ArbetsplatsRosenlundsbadet
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
Tillträdesdag2019-08-01
Sista ansökningsdag2019-07-14
Referensnr19-42-0015
Publicerad2019-06-26
Förvaltning
Kultur- och fritidsförvaltningen
Arbetsplats
Rosenlundsbadet
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
2019-08-01
Sista ansökningsdag
2019-07-14
Referensnr
19-42-0015
Publicerad
2019-06-26

Arbetsplatsbeskrivning
Rosenlundsbadet är en av Sveriges största badanläggningar med sim/tävlingsbassäng, hoppbassäng med hopptorn upp till 10m, äventyrsanläggning, undervisningsbassäng, relax och 3 bassänger utomhus som hålls öppna sommartid. Jönköpings kommun driver ytterligare två mindre badanläggningar och tre utomhusanläggningar för bad i tempererat vatten sommartid.

Vårt mål är att erbjuda alla våra besökare en kul och trygg upplevelse. Det gör vi tillsammans i en arbetsgrupp av ca 27 medarbetare. Vi har i dagsläget tre verksamhetssamordnare som delar det operativa ansvaret i vår anläggning och dessa behöver nu bli fyra. 

Grundbefattningen är en badmästartjänst på Rosenlundsbadet. Verksamhetssamordnaruppdraget är ett tillägg utöver grundbefattningen, som är tidsbestämt och som omförhandlas på årlig basis.

Arbetsuppgifter
Som verksamhetssamordnare fungerar du som enhetschefens förlängda arm ut i verksamheten och har god kontakt med badets administratör, vaktmästare och samordnare. Du utför samma arbetsuppgifter som övriga i arbetsgruppen och stort fokus läggs vid att leda genom goda exempel. Verksamhetssamordnaren och enhetschefen stämmer av övergripande verksamhetsfrågor och lokala behov kontinuerligt.

I verksamhetssamordnarens uppgifter ingår bland annat ledning och fördelning av det dagliga arbetet, vikarieanskaffning, intern och extern samverkan, visst utvecklingsarbete, administration, reception samt ordinarie uppgifter som badmästare – städ, simundervisning, massage, bastusittningar samt de gruppträningsaktiviteter som vi erbjuder våra besökare.

Kompetenskrav
Tjänsten kräver gymnasieutbildning med påbyggnad diplomerad massör/simlärare eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Simkunnighet är ett krav och vi kräver godkänt dyk-och livräddningstest. 

Det är meriterande med badmästarutbildning/poollivräddarutbildning, vattengymnastikutbildning, instruktörsutbildning (riktat mot styrka, yoga, core, TRX och switching) och receptionsvana. Vi ser även att det är meriterande om du har chef- eller arbetsledarerfarenhet och utbildning inom detta.

Du är en positiv och flexibel person som är van att kommunicera med olika slags människor och har ett gott bemötande. Du är vidare serviceinriktad, ansvarsfull och har god samarbetsförmåga. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt god datorvana. Du ska även ha arbetat med barn och ungdomar.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Belastningsregister
För att få arbeta med barn och unga måste vi ha ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ett direkt i samband med att du skickar in din ansökan då normal handläggningstid hos Polisen är cirka 2 veckor. Blanketten för att söka utdraget ur belastningsregister hittar du på Polisens hemsida. Välj registerutdrag för övrigt arbete och kontakt med barn. Om det blir aktuellt med en anställningsintervju önskar vi utdraget i ett oöppnat kuvert.

Vi erbjuder bland annat:   
- Gratis bad och träning på förvaltningens badanläggningar    
- Förmånscykel (genom bruttolöneavdrag)  
- En trivsam arbetsmiljö

Övrigt
Arbetsprover tillämpas.
Arbetet innebär morgon, kvälls- och helgtjänstgöring.
Uppdraget som verksamhetssamordnare är tidsbegränsat och gäller t o m 2019-12-31. Vi kallar till intervjuer löpande under ansökningstiden.

Upplysningar
Verksamhetssamordnare Susanna Grip 036-107039
Kommunal: 036-105100

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Kultur- och fritidsförvaltningen
Kultur- och fritidsförvaltningen driver, stödjer och främjar verksamheter som bidrar till goda uppväxtvillkor för barn och unga i kommunen, verkar för att erbjuda alla kommuninvånare möjligheter till en rik och aktiv fritid, en god allmänkulturell verksamhet, bibliotek och stöd till kulturföreningar.
Kommunala fritids-, bad- och idrottsanläggningar ryms inom ansvarsområdet liksom föreningsstöd, vissa ungdomspolitiska frågor, samordning av insatser för friluftsliv, vissa folkhälsofrågor, frivilligcentralen, folkbiblioteksverksamhet och allmänkulturell verksamhet som bland annat omfattar verksamhet inom dans, film, kulturarv, offentlig utsmyckning och kultur för barn och ungdom.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.