search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Idrottsinstruktör

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsSanda utbildningscentrum
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning50-100%
Tillträdesdag2019-10-21 till 2020-06-18
Sista ansökningsdag2019-08-25
Referensnr19-61-0113
Publicerad2019-08-06
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Sanda utbildningscentrum
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
50-100%
Tillträdesdag
2019-10-21 till 2020-06-18
Sista ansökningsdag
2019-08-25
Referensnr
19-61-0113
Publicerad
2019-08-06

Vill du bli vår nya idrottsinstruktör på Sanda Utbildningscentrum och vara en del av en engagerad och professionell personalstyrka som med glädje antar de utmaningar det innebär att verka i en framgångsrik skola?

Vilka är vi?
Sanda Utbildningscentrum i Huskvarna består av fyra olika skolformer; Sandagymnasiet, Sanda Gymnasiesärskola, Sanda Grundsärskola och Sanda Idrottshögstadium. Sanda Idrottscentrum är också en del av verksamheten där idrottsutbildning bedrivs på skoltid som en del av gymnasieutbildningen. På Sanda Utbildningscentrum går det cirka 1400 elever och vi är ungefär 200 anställda där våra gemensamma ledord är Glädje, Engagemang, Trygghet, Utmaning och Professionalism.

Vad gör vi?
På Sanda utbildningscentrum erbjuder vi våra elever goda förutsättningar att kombinera studier och idrott genom att arbeta med helheten i elevens lärande. Vi fokuserar på att utveckla elevens förmåga i alla skolan ämnen, i sin idrott och sociala kompetens.

Vad innebär arbetet?
Du kommer att undervisa i ämnet Specialidrott orientering på NIU (nationell idrottsutbildning), främst i Idrottsspecialiseringskurserna 1-3 samt eventuellt kurserna Tränings- och tävlingslära 1 samt Idrott och hälsa. Undervisningen kan kombineras med undervisning för högstadieelever som har profilval orientering.

Vem söker vi?
Vi ser gärna att du har lärarlegitimation i idrott och hälsa samt specialidrott (Orientering) på gymnasienivå, men inget krav. Du har tränarutbildning i orientering som anordnas av Svenska orienteringsförbundet (JSTU eller ETU,RIG+SISU). Du har erfarenhet av elitorientering på nationell nivå samt med fördel erfarenhet av undervisning inom Specialidrott/Tränings-och tävlingslära på gymnasienivå. Du har goda ämneskunskaper och är pedagogiskt skicklig. Du har goda IT-kunskaper och kan på ett naturligt sätt använda digitala verktyg i din undervisning. Vi på Sanda Utbildningscentrum fäster stor vikt på personlig lämplighet där vi värdesätter dina kvalifikationer såväl som personliga egenskaper.

Du är...
-Samarbetsvillig och lyhörd
-Nyfiken med en förmåga att engagera och inspirera elever
-Flexibel och positiv
-Kommunikativ och kreativ

Övrig information:
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Vid frågor kontakta:
Carin Rosjö, Rektor - 036-102557, carin.rosjo@jonkoping.se

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.