search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till Hammargårdens äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsHammargårdens äldreboende
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-07-22
Referensnr19-71-0115
Publicerad2019-07-08
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Hammargårdens äldreboende
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-07-22
Referensnr
19-71-0115
Publicerad
2019-07-08

Vilka är vi?
Hammargården är ett äldreboende i Norrahammar som ligger ca 1 mil söder om centrala Jönköping. Äldreboendet har 30 lägenheter varav 20 lägenheter är för personer med demens eller demensliknande symtom.

Vad gör vi?
Hos oss arbetar vi med att stötta de boende i deras vardag. Vi utgår från individens egna förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag hanterbar och meningsfull. Vi erbjuder stöd och hjälp med hög kvalité för att möjliggöra ett självständigt liv för var och en utifrån de egna förutsättningarna. Vi erbjuder också hyresgästerna varierande aktiviteter för att tillgodose så många önskemål som möjligt. Vi arbetar med relationsskapande kontaktmannaskap och i arbetet ingår även social dokumentation samt aktivt arbete med genomförandeplaner.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och det är meriterande om du har erfarenhet av salutogent vård- och omsorgsarbete och särskilt inom demens-området. Vi värderar personlig mognad eftersom det kan hjälpa dig att förstå situationer som boenden ställs inför. Du som söker har en god samarbetsförmåga då mycket av arbetet utförs i grupp men tar också gärna egna initiativ och utför arbetet självständigt. Som undersköterska behöver du även kunna planera ditt arbete, vara strukturerad, arbeta proaktivt och relationsskapande.

Vidare delar du gärna med dig av kunskaper och erfarenheter och du är öppen för att ta till dig och lära av andra. Dessutom har du en positiv inställning och bidrar självklart till ett positivt arbetsklimat. Som person är du också stabil genom att behålla lugnet och kontrollen i stressade situationer. Utöver detta har du ett empatiskt förhållningssätt och är lyhörd för hyresgästernas behov. Arbetet kräver också att du är flexibel då förutsättningar kan ändra sig. Slutligen har du ett genuint intresse för människor och service. Vi ser gärna att du har körkort och behärskar svenska i tal och skrift då det förekommer dokumentation och kontakt med boenden etc.

Vad erbjuder vi?
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Förmånscykel

Övrigt
Arbetet är förlagt till dag och kväll på vardagar samt helg. Vi arbetar med resurspass och samplanering över huset vilket innebär att arbete på flera enheter kommer att vara aktuellt. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100% sysselsättningsgrad. Möjlighet till lägre sysselsättningsgrad finns. Ange därför önskad sysselsättningsgrad i din ansökan. Vi kommer att tillämpa löpande urval, så välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Ann Hennig, Enhetschef 036-103619
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.