search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till Gränna äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
Arbetsplatsäldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
Tillträdesdag2019-10-14
Sista ansökningsdag2019-08-09
Referensnr19-71-0120
Publicerad2019-07-19
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
2019-10-14
Sista ansökningsdag
2019-08-09
Referensnr
19-71-0120
Publicerad
2019-07-19

Vilka är vi?
Gränna äldreboende ligger centralt beläget i vackra Gränna med närhet till affärer, apotek, vårdcentral, hamnallén och fina promenadstråk. Här finns en korttidsenhet, två demensenheter samt tre särskilda boenden. Vi har en vacker innergård med rabatter, grönytor och växthus som används flitigt under sommarmånaderna.


Vad gör vi?
På Gränna äldreboende arbetar vi med att ge individuellt anpassad och personlig vård och omsorg. Äldreomsorgens värdegrund och ett salutogent syn och förhållningssätt är plattformen för hur arbetet organiseras och utförs. Arbetet går ut på att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. I arbetet ingår även ett aktivt kontaktmanskap, genomförandeplaner och social dokumentation.


Vem söker vi?
Vi söker  dig som har läst omvårdnadsprogrammet eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet av vårdyrket. Du är flexibel och kan självständigt planera och utföra ditt arbete och har en god samarbetsförmåga samt kommer med egna initiativ och lösningar. Du vill utveckla och delta i vårt förbättringsarbete. Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Vi erbjuder:
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Betald semester från första anställningsåret.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Förmånscykel


Övrigt
Arbetstiden är förlagd till dag/kväll samt varannan helg.
*Ange önskad sysselsättningsgrad i ansökan.
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!


Upplysningar
Ulrika Lengqvist, Enhetschef, 036-103604. Elin Bagge, Enhetschef, 036-106119.
Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.