search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Avgiftsadministratör

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsEkonomiadministrativa enheten
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2019-11-01
Sista ansökningsdag2019-08-17
Referensnr19-70-0125
Publicerad2019-07-24
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Ekonomiadministrativa enheten
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2019-11-01
Sista ansökningsdag
2019-08-17
Referensnr
19-70-0125
Publicerad
2019-07-24

Vilka är vi?
Ekonomiadministrativa enheten är en del av Socialförvaltningens ekonomienhet och ingår i staben, vi arbetar mot äldreomsorg, funktionshinderomsorg samt hälso- och sjukvård. I dagsläget består vår enhet av tre ekonomiadministratörer som sitter i Juneporten samt sju avgiftsadministratörer som har sin arbetsplats i nyrenoverade lokaler på A6-området i Jönköping. Vi söker nu en ny kollega i rollen som avgiftsadministratör som vill arbeta tillsammans med oss.

Vad innebär tjänsten?
I din roll som avgiftsadministratör ansvarar du för administration av fakturor till brukare avseende hemvård och särskilt boende, samt ekonomiska beräkningar som ligger till grund för avgifter enligt socialtjänstlagen. Du deltar i utveckling av rutiner och för att vi ska ha ett fortsatt gemensamt arbetssätt. Du kommer att ha både intern och extern kontakt per telefon med såväl medborgare som anhöriga som har frågor kring fakturor. Vi kommer även att byta system, idag arbetar vi i Magnacura men kommer gå över till Combine nästa år.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har gymnasial utbildning inom ekonomi och/eller administration och har du erfarenhet av administrativt arbete är det meriterande men inte ett krav. Som person är du trygg i dig själv och tycker om att arbeta självständigt. En hel del kontakt kommer att ske per telefon både internt och externt men även mellan kollegor. Att du är en person som är glad och sprider positiv energi och vet innebörden av att ge ett gott bemötande och vara serviceminded ser vi som en självklarhet. Som person är du ansvarsfull, noggrann och tycker om struktur, detta då du kommer att följa redan givna rutiner och mallar som redan finns. Vi ser gärna att du har ett genuint intresse för administration samt siffror. Du är inte heller rädd för att lyfta saker om du ser att någon förändring bör ske och då tillsammans med kollegor arbeta fram den bästa lösningen. Arbetsbelastningen varierar i perioder, så detta är något du måste trivas med. Du har lätt för att lära dig nya system och har du tidigare arbetat i Magnacura är det en fördel, vi kommer att gå in i ett nytt system, Combine så är du en person som har lätt för att lära och navigera i nya system ser vi det som positivt. Ett krav är goda kunskaper i det svenska språket både vad gäller tal, skrift och förmåga att läsa.

Vi erbjuder
- Flexibel arbetstid
- Vi tillämpar individuell lönesättning
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar
- Betald semester från första anställningsåret
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort
- Förmånscykel

Vi erbjuder dig ett varierande och utvecklande arbete med goda förutsättningar för personlig utveckling, en arbetsplats ljusa, fräscha lokaler uppe på kasernen vi A6 området.

Övrigt
Tjänsten är tillsvidare och på 100 %.
Urval och intervjuer kommer att ske under v. 35-36.
Vi värnar om jämställdhet samt arbetat med att skapa en jämnställd arbetsplats och ser positivt till manliga sökanden. 
Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Annika Edlund, Enhetschef: 036-106145
Greger Kjellman, Ekonomichef 036-106002
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.