search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Drifttekniker

FörvaltningTekniska kontoret
ArbetsplatsVatten & Avlopp/VA-verk
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
TillträdesdagEnl. ö.k.
Sista ansökningsdag2019-08-25
Referensnr19-55-0070
Publicerad2019-08-02
Förvaltning
Tekniska kontoret
Arbetsplats
Vatten & Avlopp/VA-verk
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enl. ö.k.
Sista ansökningsdag
2019-08-25
Referensnr
19-55-0070
Publicerad
2019-08-02

Arbetsplatsbeskrivning
VA-verksamheten, dricksvattenproduktionen, har som uppgift att producera dricksvatten till alla kommunens innevånare med kommunalt dricksvatten. Placeringen är vid Häggebergs vattenverk beläget mellan Jönköping och Bankeryd. Till arbetsområdet hör 13 vattenverk, 34 vattenreservoarer och närmare 70 tryckstegringar fördelade över nästan hela kommunen.


Arbetsuppgifter
I tjänsten ingår processtyrning, drift, underhåll och reparationer samt installations och förbättringsarbete.
Beredskapstjänstgöring förekommer.

Kompetenskrav
Erfarenhet av maskinunderhåll, reparationsarbete och processtyrning/övervakning är önskvärt. Driftteknikerutbildning eller utbildning inom el/styr/regler är starkt meriterande liksom och erfarenhet från VA-verksamhet.
Körkort med lägst klass B är ett krav.

Övrigt
Säkerhetsprövning med säkerhetsklassning 3 då flera anläggningar är skyddsobjekt. Detta innebär krav på svenskt medborgarskap.

Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:
• Förutsättningar och vilja till delaktighet
• Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling
• Professionellt förhållningssätt och lyhördhet
• Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete

Upplysningar
Enhetschef Stefan Svensson 036-10 53 03, 0727-08 03 00

Vision: Susanne Bosevik-Carlsson 036-10 77 94
Kommunal: Carina Gardewall 036-10 51 00

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Tekniska kontoret
Tekniska kontoret har ansvar för kommunens fasta egendom såsom fastigheter, mark, naturområden, parker, gator, vägar och anläggningar för vatten och avlopp. Vi har också ansvar för avfallshantering, hamnar och parkeringsverksamhet samt planering för kommunens bostads- och markförsörjning.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.