search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare årskurs 4-6

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsNorrängens Skolområde
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2019-08-12
Sista ansökningsdag2019-08-20
Referensnr19-60-2015
Publicerad2019-08-06
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Norrängens Skolområde
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2019-08-12
Sista ansökningsdag
2019-08-20
Referensnr
19-60-2015
Publicerad
2019-08-06

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Välkommen till oss!
Norrängsskolan är en F-6 skola med ca 300 elever och ca 45 anställda. Skolan är belägen i norra delarna av Huskvarna och ligger vackert belägen med panoramautsikt över Vättern. Här bjuds fantastiska miljöer med skog, sjö och berg i omedelbar närhet till skolan. Anställda, elever, vårdnadshavare, studenter och gäster på skolan beskriver att de upplever en fantastisk arbetsmiljö där trivsel och trygghet präglar andan på enheten. Norrängsskolan är en övningsskola, vilket innebär att vi har ett samarbete med Högskolan i Jönköping och att vi regelbundet tar emot studenter från JU.

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera och genomföra undervisning i årskurs 4-6 samt att dokumentera och följa upp eleverna. Du ska utveckla undervisningen tillsammans med arbetslaget i åk 6. Du är arbetar med självklarhet utifrån läroplanen som styrmedel som tjänsteman enligt de direktiv som styr kommunal skola. Tillsammans med övrig personal ansvarar du för att ge barnen en lärande, meningsfull, utmanande och rolig vistelse i våra verksamheter.

Kompetenskrav
Du är legitimerad lärare i årskus 4-6. Har du även lärarlegitimation i Musik och/alt. matematik är det meriterande.

Som person tar ansvar för ditt arbete och har god förmåga att skapa bra relationer till både elev och kollegor samt vårdnadshavare. Du har en positiv elev-/människosyn. Du är självgående och kan tänka utanför ramarna och vill hela tiden utveckla dig själv. Tillsammans med dina kollegor skapar du en kreativ lärmiljö. Som person är du lyhörd och flexibel. Du är en genuin och tydlig vuxen som kan sätta gränser.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Du hittar ansökan om belastningsregister här.

Upplysningar
Rektor
Pär Henriksson
036-10 24 29

Lärarförbundet
Rebecka Stonesjö
036-10 66 10

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.