search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Medarbetare till Gränna hemtjänst

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnl överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-08-25
Referensnr19-71-0126
Publicerad2019-08-07
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-08-25
Referensnr
19-71-0126
Publicerad
2019-08-07

Vilka är vi?
Gränna hemtjänst är en av kommunens hemtjänstgrupper och grunden i vår verksamhet är ett värdigt och professionellt bemötande som präglas av respekt, förtroende och omtanke. Vår värdegrund bygger på att den enskilde ska leva ett värdigt liv och känna välbefinnande.

Gränna hemtjänst har sin lokal belägen på Gränna äldreboende och är bra geografiskt placerad i förhållande till hemtjänstområdet. Vi som jobbar på Gränna hemtjänst ansvarar för personlig omvårdnad och service i kundens hem. Vi ansvarar även för patrullinsatser i området.

Vad gör vi?
Att arbeta inom hemtjänsten innebär att en med utgångspunkt från individuella genomförandeplaner och konaktamannaskap utföra vård, omsorg och serviceinsatser i kundens hem. Vårt arbete utgår från individens behov och önskemål och genom ett salutogent förhållningssätt ska vi stärka och stödja individens egna förmågor. Vi har också ett eget ansvar för att utveckla verksamheten och delta i förbättringsarbeten. Vi åker bil till våra kunder.  

Vem söker vi?
Vi ser gärna att du som söker är utbildad undersköterska eller har en annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Det är även meriterande om du har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Du har vidare ett genuint intresse av att arbeta med människor, är empatisk och har en positiv inställning till ditt yrke. Du är flexibel, ansvarsfull och kan arbeta självständigt samt samarbeta tillsammans med dina arbetskamrater. Du har ett moget förhållningssätt, empatisk förmåga och kan skapa och behålla professionella relationer.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
B-körkort är ett krav.

Vad erbjuder vi?
- Ett varierande arbete där en dag aldrig är lik den andra!
- Ett arbete där du har möjlighet att påverka.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter
- Förmånscykel.
- Individuell lönesättning.

Övrigt
Arbetet är förlagt till dag, kväll och helg.
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Upplysning
Nora Bolin, vikarierande enhetschef tel: 036-10 60 94 
Fackliga representanter: Fackliga representanter

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.