search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Administratör - dokumentation och system för elevhälsan

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsEnhet för Elevhälsan
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%
Tillträdesdagsnarast t.o.m. 2020-06-30
Sista ansökningsdag2019-08-25
Referensnr19-60-2013
Publicerad2019-08-07
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Enhet för Elevhälsan
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%
Tillträdesdag
snarast t.o.m. 2020-06-30
Sista ansökningsdag
2019-08-25
Referensnr
19-60-2013
Publicerad
2019-08-07

Vilka är vi?
Enhet för elevhälsa är en av flera stödverksamheter inom Utbildningsförvaltningen i Jönköpings kommun som arbetar med att ge stöd till förvaltningens verksamheter såsom förskola, grundskola och gymnasieskola. Vårt arbete syftar till att barn och elever ska få förutsättningar att nå så långt som möjligt mot utbildningens mål.

Om tjänsten
Vi söker en systemadministratör för hela elevhälsans dokumentationssystem. Du förvaltar och vidareutvecklar befintligt system. Uppdraget innebär att stödja alla professioner i elevhälsan att utveckla sin dokumentation. Det innebär att du samordnar, handleder, utbildar och är ett användarstöd till elevhälsans professioner och skolledare. Att arbeta som systemadministratör innebär också att du deltar i utveckling och implementering av systemets olika delar.

Din kompetens
Du har erfarenhet av administration och av digitala dokumentationssystem. Har du tidigare erfarenhet av skola eller elevhälsoarbete är det meriterande. B-körkort är ett krav då tjänsten innebär att en del av din arbetstid är förlagd ute i de olika verksamheterna. Som person är du förtroendeingivande och ansvarstagande. Det krävs att du är självgående och har förmågan att strukturera och planera ditt arbete. Vidare trivs du med att ha kontakt med olika professioner inom elevhälsan och skolledare, samt att samordna utbildningsinsatser och ge individuell handledning och support. Du ska ha ett stort intresse för att driva förbättringar och utvecklingsarbete.

Övrigt
Tjänsten är ett föräldravikariat. För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Här hittar du hur du gör din ansökan ur belastningsregistret
Rekrytering och urval kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Upplysningar
Strategisk chef, Kerstin Birgersson 236-10 29 23, kerstin.birgersson@jonkoping.se
Systemadministratör Lisa Björsne 036 - 10 68 41, lisa.bjorsne@jonkoping.se

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.