search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till Lärlingens äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100% eller enligt överenskommelse
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-09-01
Referensnr19-71-0122
Publicerad2019-08-09
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100% eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-09-01
Referensnr
19-71-0122
Publicerad
2019-08-09

Vilka är vi?
Lärlingen är ett gemytlig boende beläget på söder i Huskvarna, med närhet till både buss och tåg för god kommunikation. Vi har en egen restaurang som är öppen och välkomnande för alla. Lärlingen är ett så kallat älh-boende, vilket innebär att det är ett äldreboende med hemtjänst/ beviljade insatser. Hos oss finns det 30 lägenheter och här arbetar personalen i hela huset.

Vad gör vi?
Arbetsuppgifterna består bland annat av att ge individuellt anpassad och personlig vård och omsorg samt social stimulans. Vi lägger stor vikt vid personernas integritet och arbetar utifrån den nationella värdegrunden med att hela tiden ha individen i fokus. Vi arbetar med ett aktivt kontaktmannaskap. I arbetet ingår även social dokumentation och aktivt arbete med genomförandeplaner samt ett arbetssätt som förutsätter ett salutogent förhållningssätt.
Vi är en sammanhållen enhet som jobbar i team och vi har alltid den boendes välmående i fokus. Det är viktigt att du som omvårdnadspersonal ska trivas och må bra hos oss. Vi värderar dig som medarbetare.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har läst omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Vi söker dig som är självgående, ansvarsfull och flexibel. Som person har du en god förmåga att planera och utföra ditt arbete samt är initiativtagande och har god samarbetsförmåga. Vidare ser vi att du behärskar svenska språket i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder:
- Vi tillämpar individuell lönesättning.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Betald semester från första anställningsåret.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Förmånscykel

Övrigt
Arbetstiden är förlagd till dag/kväll/helg.
Vänligen ange önskad tjänstgöringsgrad i din ansökan.
Vi tillämpar löpande urval, välkommen in med din ansökan!

Upplysningar
Rifa Gazrawi. Enhetschef 036-10 75 81
Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.