search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Älgstigens hemtjänst söker nya medarbetare

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare och vikariat
Omfattning100%
TillträdesdagEnl överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-09-20
Referensnr19-71-0141
Publicerad2019-08-26
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare och vikariat
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-09-20
Referensnr
19-71-0141
Publicerad
2019-08-26

Vilka är vi?
Älgstigens hemtjänst är en av kommunens hemtjänstgrupper och grunden i vår verksamhet är ett värdigt och professionellt bemötande som präglas av respekt, förtroende och omtanke. Vår värdegrund bygger på att den enskilde ska leva ett värdigt liv och känna välbefinnande.

Älgstigens hemtjänst består av 25 medarbetare och vår lokal är belägen vid Ljungarumsskolan, vi flyttar till nya lokaler i Ljungarum under 2020. I vårt arbete har vi även ett samarbete med Hemrehab där vi tillsammans med sjukgymnast och arbetsterapeut arbetar hälsofrämjande med målet att kunden ska bli så självständig som möjligt. Vi söker 3 nya medarbetare som vill bli en del av vår arbetsgrupp.

Vad gör vi?
Vi som arbetar på Älgstigens hemtjänst utför omvårdnads- och servicearbete i medborgarnas hem med utgångspunkt från genomförandeplan och kontaktmannaskap. Vi förflyttar oss mellan medborgarnas hem med hjälp av bil. I Vårt arbete utgår vi alltid från medborgarens behov och önskemål. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som ska arbeta för att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Dokumentation är en naturlig del i vårt arbete

Vem söker vi?
Vi ser gärna att du som söker är utbildad undersköterska eller att du har annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Vi ser gärna att du också har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Vi söker vidare dig som är ansvarstagande och stabil som person. Du är självgående genom att driva processer vidare, har ett strukturerat angreppssätt och utför dina arbetsuppgifter med noggrannhet. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Arbetet kräver också att du har en god samarbetsförmåga och är flexibel då förutsättningar i arbetet kan ändra sig.

B-Körkort är ett krav i tjänsten.

Vad erbjuder vi?
- Ett varierande arbete där en dag aldrig är lik den andra.
- Ett arbete med ett nära samarbete med Hälso och sjukvårdsteam med fokus på ett hälsofrämjande arbetssätt.
- Ett arbete i en arbetsgrupp där det är högt i tak, i vår arbetsgrupp är det lätt till skratt!
- Individuell lönesättning.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter
- Förmånscykel.

Övrigt
I denna rekrytering tillsätts 3 tjänster, 2 tillsvidare och ett graviditetsvikariat. Ange i din ansökan vilken tjänst du är intresserad av. 
Arbetet är förlagt till dag, kväll och helg.
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Upplysning
Kristina Nying enhetschef, tel: 036-10 79 84
Fackliga representanter: Fackliga representanter

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.