search
Sök
menu
Meny
Sök
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare i MA/NO/TK

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsAttarpsskolan 7-9
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-09-13
Referensnr19-60-2200
Publicerad2019-08-26
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Attarpsskolan 7-9
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-09-13
Referensnr
19-60-2200
Publicerad
2019-08-26

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.


Ditt nya jobb
Vi söker dig som vill utveckla elevers förmåga, kunskaper och tilltro till sig själva och förbereda dem för livet och framtiden. 

Som lärare hos oss på Attarpsskolan 7-9 undervisar du engagerade, motiverade och trevliga elever. Du får vara mentor för en klass och ingå i arbetslag samt i ämneslagen i matematik, NO och teknik. Hos oss får du en trygg och trivsam och arbetsmiljö. Du får arbeta i miljöer där IT är ett självklart instrument i vår undervisning då alla våra elever från och med i höst har en egen digital enhet. Du får vara en del av samhället där skolan är viktig.

Välkommen till oss
Attarpsskolan är en 7-9 skola med ca 430 elever och 45 anställda. Vi finns 1 mil norr om Jönköping och det är lätt att ta sig hit med kommunens kollektivtrafik. På skolan finns musikklasser och handboll/fotbollsprofil i alla årskurser.

Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där alla trivs och utvecklas.

Din kompetens

  • Du är legitimerad lärare i matematik/NO och/eller teknik. Har du ännu inte fått din legitimation eller är i slutet av din utbildning är du också välkommen att söka.
  • Du har ett starkt engagemang och intresse för att skapa de bästa förutsättningarna för eleverna.
  • Du är analytisk, strukturerad och målinriktad.
  • Du är kommunikativ och inspirerande.
  • Du är flexibel i ditt arbetssätt och har lätt för att samarbeta.
  • Du har grundläggande IT-kunskaper.


Välkommen med din ansökan!

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Här gör du din beställning av belastningsregistret.

Urval och intervjuer kan komma att hållas löpande.

Vill du veta mer?
Susanne Rydberg, rektor, 036-10 65 07
Pernilla Emilsson, bitr. rektor, 036-10 65 16
Emma Adolfsson, LF, 036-10 65 15
Mattias Häll, LR, 036-10 79 62
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.