search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Jönköpings kommun söker timvikarie inom vård och omsorg

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen och funktionshinderomsorgen
AnställningsformTidsbegränsad
OmfattningEnl önskemål utifrån verksamhetens behov
TillträdesdagEnl överenskommelse till Enl överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-09-24
Referensnr19-71-0145
Publicerad2019-08-27
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen och funktionshinderomsorgen
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
Enl önskemål utifrån verksamhetens behov
Tillträdesdag
Enl överenskommelse till Enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-09-24
Referensnr
19-71-0145
Publicerad
2019-08-27

Jönköpings kommun söker dig som vill ha ett meningsfullt och varierande extrajobb inom vård och omsorg!

Vad innebär tjänsten?
Som timvikarie inom Funktionshinderomsorgen arbetar du med personer som har någon typ av funktionsnedsättning. Du kan exempelvis arbeta på ett korttidsboende, serviceboende, gruppboende, på en daglig verksamhet, inom socialpsykriatrins olika boenden eller som personlig assistent i medborgarens hem.

Som timvikarie inom Äldreomsorgen arbetar du med en äldre målgrupp på något av kommunens äldreboende, inom daglig verksamhet eller hemtjänst.

Gemensamt för allt arbete är att du fungerar som ett stöd för den enskilde i dennes vardag där syftet är att främja medborgarens individuella förmågor. Arbetsuppgifter som förekommer är exempelvis promenader, städning, fritidsaktiviteter och skötsel av personlig hygien. Arbetet som timvikarie är omväxlande och socialt där mycket av arbetet sker i grupp. 

Vem söker vi?
Vi söker dig som...

  • gärna är utbildad undersköterska, har läst barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
  • gärna har erfarenhet av omvårdnadsyrket eller arbete med människor.
  • som är lyhörd för andras behov, har lätt för att samarbeta med andra, har en positiv inställning till ditt arbete och trivs i mötet med människor.
  • trivs med ensamarbete och gärna tar egna initiativ.
  • behärskar det svenska språket i tal, skrift och läsförståelse då det förekommer daglig kontakt med medborgare, kollegor, dokumentation och inläsning på information som berör arbetet.
  • fyllt 18 år
  • har B-körkort eller god cykelvana!

Vad erbjuder vi?
  • Omväxlande arbetsuppgifter med avtalsenlig lön och introduktion i arbetet.
  • Ett meningsfullt, flexibelt och framförallt ett roligt arbete.
  • Ett arbete där du får jobba både i grupp och självständigt.

Belastningsregister
För att få arbeta inom vård och omsorg måste du visa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ett direkt i samband med att du skickar in din ansökan. Blanketten hittar du här: Länk till blankett. Om det blir aktuellt med anställning önskar vi utdraget i ett oöppnat kuvert.

Övrigt
Din arbetstid är enligt överenskommelse utifrån verksamhetens behov och dina önskemål.
Vi bedriver verksamhet dygnet runt, så du kan arbeta dag, kväll, natt och helg.

Vill du kombinera dina studier med extrarbete? Har du ingen tidigare erfarenhet av omvårdnadsyrke, men kanske annan relevant erfarenhet? Är du personligt lämpad för ett omvårdnarsyrke? Tveka inte att skicka in en ansökan!

Kontakt
Rekryteringsenheten besvarar dina frågor på tel: 036-10 75 75 eller via e-post: rekryteringsenheten@jonkoping.se. 
Instagram: @rekryteringsenhetensocjkpg
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.