search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare 4-6

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsNyarps so
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
Tillträdesdag2020-01-07 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-09-18
Referensnr19-60-2241
Publicerad2019-08-28
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Nyarps so
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
2020-01-07 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-09-18
Referensnr
19-60-2241
Publicerad
2019-08-28

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Vill du ingå i ett kreativt team med glada kollegor där vi uppmuntrar varandra? Vill du arbeta med mycket erfarna kollegor? Då är tjänsten hos oss på Nyarpsskolan F-6 i Bankeryd något för dig! Kom till oss och skapa lärglädje!

Ditt nya jobb
Som lärare hos oss på Nyarpsskolan kommer du att ingå i ett arbetslag som huvudsakligen kommer att arbeta mot våra äldre elever på mellanstadiet. I uppdraget ingår delat klasslärarskap.

Välkommen till oss
Nyarpsskolan är en F-6 skola med tre tillhörande fritidshem och särskoleverksamhet. Hos oss går det cirka 300 elever från åldrarna 6-12 år. Personalstyrkan vid enheten består av cirka 45 engagerade och kompetenta medarbetare som alla är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där alla trivs och utvecklas. Skolan ligger inbäddad i ett lugnt och grönskande villaområde mitt i Bankeryd. I närheten av skolan finns en busshållplats med täta förbindelser in till Jönköping. Vår skola tillhör Attarpsspåret. Ett spår med höga resultat, skickliga pedagoger och så klart fantastiska elever. Vi arbetar tillsammans utifrån grundskolans fyra ledord empati, intuition, ansträngning och avgränsning.

Vi vill att våra elever ska känna lärglädje hela vägen!

Din kompetens
Vi söker dig som är behörig att undervisa i åk 4-6 i matematik/NO alternativt matematik och något annat ämne. Har du ännu inte fått din legitimation är du också välkommen att söka. Du är kreativ och har lätt för att tänka nytt och tar till dig elevers olika sätt att lära. Du är strukturerad i ditt arbete och är bra på att organisera. Du tar ansvar för och har god förmåga att skapa bra relationer till både elev och kollegor samt vårdnadshavare. Du har en positiv elev-/människosyn. Du är självgående och kan tänka utanför ramarna och vill hela tiden utveckla dig själv. Tillsammans med dina kollegor skapar du en kreativ lärmiljö. Som person är du lyhörd och flexibel. Du är en genuin och tydlig vuxen som kan sätta gränser. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta kan vara lång. Vi kommer genomföra urval och intervjuer löpande under annonseringstiden.

Välkommen med din ansökan!


Vill du veta mer?
Rektor Marika Eskdahl, 036- 10 65 36
Bitr. rektor Marie-Louise Johansson, 036-10 58 80
Lärarförbundet Annelie Wetter, 036-10 65 22

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.