search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Arbetsinstruktör till verksamhetsnära pool, daglig verksamhet!

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsFunktionshinderomsorgen
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100 %
TillträdesdagEnligt överenskommese till 6 mån eller längre
Sista ansökningsdag2019-09-18
Referensnr19-70-0140
Publicerad2019-08-28
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Funktionshinderomsorgen
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enligt överenskommese till 6 mån eller längre
Sista ansökningsdag
2019-09-18
Referensnr
19-70-0140
Publicerad
2019-08-28

Söker du ett varierande arbete där den ingen dag är den andra lik? Då är pooltjänsten inom flera dagliga verksamheter något för dig!


Vilka är vi?
Daglig verksamhet har som mål att skapa meningsfull sysselsättning som ska bidra till ökad livskvalitet med personlig utveckling, stimulans och gemenskap samt främja delaktighet i samhället. Deltagarna är vuxna personer med olika typ av funktionsvariationer.

Vi söker nu en ny medarbetare för pooltjänst som innebär att gå in vid personalens planerade frånvaro och bemanna olika dagliga verksamheter en öppen verksamhet. Det gäller Kålgårdsverkstán, Café träffpunkt, Spela med, Ateljé Galeasen, Windens, En Scen För Alla samt öppen verksamhet-Träffpunkt Kålgården
De dagar man är obokad har man sin basplacering på en av verksamheterna.


Vad innebär arbetet?
Du är ett stöd för deltagarna och ska instruera och handleda dem i det dagliga arbetet utifrån deras individuella förutsättningar. Du ska leda verksamheten på ett sätt som gör att medborgarna och verksamheten utvecklas. Du samarbetar med många olika aktörer och får utlopp för din kreativa förmåga och intressen.

Vi arbetar aktivt för ökad självständighet, samt att erbjuda en trygg tillvaro med social samvaro och god service. I några av våra verksamheter utgår från återhämtningsinriktat arbetssätt som bygger på respekt för individen och värderingen att varje individ har potential att växa och utvecklas.


Vem söker vi?
Vi söker dig som har läst omvårdnadsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller dig som är utbildad specialpedagog, fritidsledare eller liknande. Vi ser även att du har erfarenhet av att arbeta med personer med olika psykiska funktionsvariationer. Det är meriterande med erfarenhet av produktionsarbete.

Som person är du stabil, strukturerad och självgående. Du har förmåga att anpassa kommunikation och förhållningssätt utifrån situation. Du tar egna initiativ och sammarbetar bra med andra. Du är empatisk och har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer. Du har en positiv inställning till ditt arbete och anstränger dig för att leverera lösningar. Körkort är önskvärt.


Övrigt
Arbetstiden är dagtid, måndag till fredag.

Jönköpings kommun erbjuder alla anställda gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar och rabatt på länstrafikens årskort.


Upplysningar
Enhetschef Valbone Shosholli, tel: 036-105612
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.