search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Grundskollärare F-6

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsNorra Mo förskole/skolområde
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
Tillträdesdagenligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-09-15
Referensnr19-60-1631
Publicerad2019-08-28
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Norra Mo förskole/skolområde
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-09-15
Referensnr
19-60-1631
Publicerad
2019-08-28

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Norra Mo växer - vi söker kollegor!
Vill du arbeta med engagerade kollegor och tillsammans med oss skapa en förskola där varje barn ska känna sig tryggt, bli sett och mötas med respekt och värme? Tycker du om att utmanas och utvecklas i din profession genom starkt teamarbete och kollegialt lärande? Värdesätter du möjligheten att tillsammans med barn och elever upptäcka och utforska vår naturnära omgivning?
Norra Mo är en växande enhet som ligger i de västra delarna av Jönköping. Vår enhet består av Ryds och Bottnaryds skolor och fritidshem samt förskolor. Nu expanderar vi ytterligare och söker nu grundskollärare till vår verksamhet!

Ditt nya jobb
Som lärare hos oss har du stor möjlighet att påverka och utveckla din roll både enskilt och i arbetslaget. Du omsätter skolans läroplan och styrdokument i ditt dagliga arbete och ger eleverna förutsättningar till lärande och utveckling.
Tillsammans med dina kollegor arbetar du för att utveckla verksamheten och skapa en trygg, rolig och lärorik skolmiljö.

Vi söker dig
Är du en legitimerad grundskollärare eller på väg att bli? Är du en person som har ett positivt förhållningssätt, har en god samarbetsförmåga och alltid sätter eleven i fokus? Då är du välkommen att tillsammans med oss bygga en skola som är i framkant. Grundläggande IT-kompetens är ett krav.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Bra att veta
Bifoga gärna relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Länk till beställning av utdrag ur belastningsregistret

Varmt välkommen med din ansökan!

Se film om hur det är att vara lärare i Jönköpings kommun.

Upplysningar
Rektor Susanne Vikström tel. 036-102401
Bitr. rektor Carina Andersson tel 036-103087
Lärarförbundet, Yvonne Wikberg tel. 036-103519

Urval och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.