search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska natt till kärrhökens äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsKärrhökens äldreboende
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%
TillträdesdagOmgående eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-09-13
Referensnr19-71-0148
Publicerad2019-08-30
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Kärrhökens äldreboende
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Omgående eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-09-13
Referensnr
19-71-0148
Publicerad
2019-08-30

Vilka är vi?
Kärrhökens äldreboende ligger på Råslätt, en bit söder om Jönköping med goda bussförbindelser. Boendet består av 48 lägenheter fördelade på sex enheter varav två demensenheter. Det finns ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner. Vårt främsta fokus är att erbjuda våra hyresgäster en säker och trygg vård med hög kvalitet. Vi har varje individ i fokus och arbetar med ett aktivt relationsskapade och salutogent kontaktmannaskap utifrån individuella genomförandeplaner. Nu söker vi en medarbetare till natten som vill vara en del av vårt arbete.

Vad gör vi?
Vi som arbetar på Kärrhökens äldreboende har arbetsuppgifter som bland annat består av att ge individuellt anpassad personlig vård och omsorg samt social stimulans. Vi lägger stor vikt vid medborgarnas integritet och arbetar efter den värdegrund som bygger på individens önskan och förmåga. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som ska arbeta för att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Vi har varje individ i fokus och arbetar med ett aktivt relationsskapade och salutogent kontaktmannaskap utifrån genomförandeplaner. Arbetet utförs både självständigt och i grupp. Som medarbetare på natten arbetar du över husets alla avdelningar.

Vem söker vi?
Du som söker ska vara utbildad undersköterska och det är meriterande om du har arbetslivserfarenheter från omvårdnadsarbete, särskilt demensområdet. Det är också önskvärt att du har tidigare erfarenhet av nattarbete.

Vi värderar personlig mognad då det kan hjälpa dig att förstå situationer de boende kan ställas inför. Som person är du ansvarstagande och skicklig på att planera och strukturera ditt arbete samt har en god framförhållning. Vidare är du flexibel då arbetets förutsättningar kan förändras. Utöver detta är du både självständig och samarbetsvillig då arbetet utförs såväl ensam som i grupp. Dessutom tar du gärna egna initiativ och service ser du som en självklarhet! Dina egna kunskaper och erfarenheter delar du gärna med dig av och du är öppen för att ta till dig och lära av andra. Då det i arbetet utöver social kontakt och kommunikation ingår dokumentation, krävs att du kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

Vad erbjuder vi?

  • Gym för personalen på arbetsplatsen
  • Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar
  • Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter
  • Förmånscykel
  • En trivsam arbetsmiljö

Övrigt
Annonsen avser ett vikariat och arbetstiderna är förlagda till vaken natt. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så välkommen att söka redan idag!

Upplysningar
Enhetschef Madeleine Gustafsson: 036-102502
Fackliga representanter, se www.jonkoping.se/fackligasoc
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.