search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsRosendala äldreboende
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-09-29
Referensnr19-71-0150
Publicerad2019-09-02
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Rosendala äldreboende
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-09-29
Referensnr
19-71-0150
Publicerad
2019-09-02

Vilka är vi?
Rosendala äldrecenter är belägen mitt i Huskvarna. Boendet består av 5 olika enheter fördelat på 2 våningar. I entréplan finns även en restaurang som är öppen alla dagar för lunch. Viktigt för oss är att alla ska känna sig välkomna och vi arbetar mot ett salutogent synsätt där vi sätter den nationella värdegrunden högt. Vi arbetar aktivt med ständiga förbättringar, detta för vi ska lägga mer tid på dem som vi är till för och öka kvaliteten i all omvårdnad. På Rosendala har vi 63 lägenheter och här arbetar ca 65 medarbetare.

Vad gör vi?
Arbetsuppgifterna består bland annat av att ge individuellt anpassad vård och omsorg samt social stimulans. Vi lägger stor vikt vid individens integritet och arbetar utifrån den nationella värdegrunden. I vårt arbete ingår även ett aktivt kontaktmannaskap och social dokumentation. Vi i personalgruppen träffas regelbundet i team, alla med sina specifika kunskaper som medverkar till en helhetsbild av den boende. Vi lägger stor vikt vid att dem som bor på Rosendala äldrecentrum ska uppleva trygghet, delaktighet och meningsfullhet.

Vem söker vi
Du söker dig som är utbildad undersköterska eller vårdbiträde med erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen. Det är meriterande om du har erfarenhet av demensvård och/eller inom hemtjänst då vi har både korttidsverksamhet och äldreboende med hemtjänst inom verksamheten. Du är flexibel, ansvarstagande och har lätt för att samarbeta. Det är meriterande om du har erffarenhet av demensvård och har någon form av specialistutbildning inom området.  Du har ett värdegrundsbetonat synsätt som genomsyrar allt i ditt arbete och du har ett gott bemötande. Du har ett intresse för att utvecklas i arbetet och är delaktig i vårt förbättringsarbete i ett stort hus med olika inriktningar. Du har god samarbetsförmåga och förmågan att hitta lösningar i din vardag. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Du har god samarbetsförmåga och förmåga att hitta lösningar i din vardag. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Vi har 9 st demenskorttid  lgh, 12 st demensenhet lgh, 20 st lgh med äldreboende inom hemtjänst och 22 st lgh inom ordinärt äldreboende.

Vi erbjuder:
- Vi tillämpar individuell lönesättning
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar
- Betald semester från första anställningsåret
- Rabatt på bland annat träningskort och länstrafikens årskort.
- Förmånscykel

Övrigt
Arbetstiden är förlagd till dag/kväll/helg. Vi tillämpar löpande urval, välkommen in med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Jeanette S-Burman, Enhetschef 036-106326
Ulrika Gustavsson, Enhetschef 036-107150
Justyna Barczyniec, Samordnare 036-106227
Ulrica Wegestrand, usk/ kommunal 036-107156


Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.