search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska natt till Ebbesgården äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%
Tillträdesdag2019-10-01 eller enligt överenskommelse till 2020-04-01
Sista ansökningsdag2019-09-30
Referensnr19-71-0149
Publicerad2019-09-02
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2019-10-01 eller enligt överenskommelse till 2020-04-01
Sista ansökningsdag
2019-09-30
Referensnr
19-71-0149
Publicerad
2019-09-02

Vilka är vi?
Ebbesgården är ett boende för människor med demenssymtom. Det är 12 boende och 14 personal varav tre stycken är nattarbetare. Ebbesgården ligger på höjderna i Huskvarna, närmare bestämt på Petersberg. Det finns närhet till busshållplats men det kan vara en utmaning att ta sig till arbetet med buss på helger. Nattarbetet innebär ensamarbete men under natten kommer det kollegor från Öxnebacka och stöttar upp, ett så kallat vändvak. Det är också vändvaket som kontaktas vid behov av akut hjälp. Tillgång finns telefonledes till sjuksköterska.

Vad gör vi?
Hos oss arbetar vi med alla förekommande arbetsuppgifter på äldreboende. Arbetsuppgifterna består bland annat av att ge individuellt anpassad personlig vård och omsorg samt social stimulans. Vi lägger stor vikt vid individernas integritet och arbetar utifrån den nationella värdegrunden med att hela tiden ha individen i fokus. I vårt arbete ingår även ett aktivt kontaktmannaskap, genomförandeplaner och social dokumentation.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har läst omvårdnadsprogrammet eller motsvarande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av demensvård samt erfarenhet av självständigt nattarbete. Du är flexibel och kan självständigt planera och utföra ditt arbete och har en god samarbetsförmåga samt kommer med egna initiativ och lösningar. Du vill utveckla och delta i vårt förbättringsarbete.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder:
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Betald semester från första anställningsåret.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Förmånscykel

Övrigt
Arbetstiden är förlagd till natt, vissa kvällar kan förekomma.

Tjänsten är initalt ett vikariat på sex månader med goda möjligeter till förlägning.
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Emma Karlsson, Enhetschef 036-107073

Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.